Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25636909

2020. február 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Bernadett napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.

A kőszikla szilárdságú alaptörvény és az új tb-törvény

2019. december 11-én a parlamentben átesett a nyolcadik módosításon a kőszikla szilárdságúnak mondott alaptörvény, amelyből kihagyták a magyar társadalom négy alaptételét!

Nincs alkotmányos védelem alatt

1.) A termőföld (volt belőle bemutató, amikor például az oligarchák árverésen megszerezték az állami tulajdonú földjeinket!)

2.) A vízbázis (víz nélkül nincs élet! A multik már nagyon törik magukat, hogy élelmiszerré nyilvánítva megszerezzék a vizünket)

3.) A társadalombiztosítás (vagyis az egészségünk). Tegnapi történet, hogy azokat a szegényeket, akik nem fizetik a havi 7710 forintos járulékot, felszólítás utáni három hónapot követően kizárják az ingyenes betegellátásból).

4.) A nyugdíj (vagyis az idős korunk). Az is nagy veszélyben lesz nemsokára, mert a sok havi ötmilliós jövedelműnek négymillió lesz a nyugdíja, és máris bedöntik a nyugdíjkasszát. Elég sok nyugdíj dől ki a határainkon szavazatvásárlási céllal, ez is segít a bedőlésben.

Az egykulcsos adót viszont levédték! Így a havi ötmilliós jövedelműek és a minimálbéresek egyaránt 15 százalékkal adóznak! A minimálbér korábban adómentes volt!

Ilyen népes és ilyen giga jövedelmű hatalom még soha nem volt Magyarországon! Sok bába (sok hatalmasság) között elvész a gyerek, vagyis elvész az ország!

Békéscsaba, 2019. december 13.

Anton

Emlékeztető: „Putyin akkoriban jött rá, hogy nem kell megszüntetni az ellenzéket, mint egy diktatúrában, elég megfojtani. Valódi vetélytársak sincsenek: ha valaki felemelkedne, egyből letörik.” (Részlet az Orbán a válság haszonélvezője című cikkből)

Emlékeztető: „Tiszteletben tartja a jegybank függetlenségét, ezért nem foglalkozik a az MNB-alapítványok körül kialakult botránnyal; ahhoz pedig, hogy meginogjon a bizalma Matolcsy Györgyben, égnek és földnek össze kell szakadnia – válaszolta a Népszabadság szegedi tudósítójának kérdéseire Orbán Viktor miniszterelnök kedden Békéscsabán.” (Részlet az MNB-botrány: Orbán töretlenül bízik Matolcsy Györgyben című cikkből, 2016. április 27.) Nem is állítja meg a forint gyengülését sem a kormány, sem Matolcsy György!