Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25636844

2020. február 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Bernadett napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.

A Jobbik sajtóközleménye

A Jobbik minden jogi és jogon kívüli eszközt ki fog használni, hogy megállítsa a szájzár-törvény hatálybalépését

Ma a Fideszes képviselők kaján mosollyal az arcukon fogadták el az ellenzéki képviselőkre vonatkozó szájzár-törvényt. A törvénnyel szemben a Jobbik minden jogi eszközt ki fog használni, hogy annak februári hatálybalépését megakadályozza. Így nemcsak az Alkotmánybíróság bölcs belátására számítunk, de a korábban több ügyben bántóan hallgató Áder Jánost is kérjük – mint volt országgyűlési képviselőt – térítse észhez a hatalmi gőgtől arányt tévesztő fideszes képviselőtársait.

Mindezeken túl a Jobbik nem fogja hagyni, hogy az ellenzék, illetve rajta keresztül a magyar nép jelentős részének a hangját elvegyék, így külföldi jogi fórumon is elégtételt veszünk a felháborító szabályozás miatt. Orbán Viktor téved, ha úgy gondolja, el tudja hallgattatni a Jobbikot. Nem hallgattunk el sem a milliárdos ÁSZ bírságok, sem bomlasztási kísérletek ellenére sem. Továbbra is a kormány legkitartóbb kritikusai leszünk, és továbbra is ugyanazzal a nemzeti, konzervatív hangnemmel fogjuk képviselni a választópolgárok hangját, ahogy eddig is tettük, bármennyire is fájjon ez Orbán Viktornak és Kövér Lászlónak.

Dr. Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Forrás: Facebook/dr. Gyüre Csaba idővonala

Emlékeztető: „Putyin akkoriban jött rá, hogy nem kell megszüntetni az ellenzéket, mint egy diktatúrában, elég megfojtani. Valódi vetélytársak sincsenek: ha valaki felemelkedne, egyből letörik.” (Részlet az Orbán a válság haszonélvezője című cikkből)