Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26286037

2020. április 02.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.

A jelenlegi és a volt köztársasági elnökök is nagyon jól járnak

Hogy mennyivel, annak próbáltunk utánajárni…

Külföldi utaknál kíséret, napidíj, költségtérítés, első osztályon történő utazás, reptéri kormányváró igénybevétele.

Gyerekek: külföldi utaknál kíséretet, napidíjat, költségtérítést, első osztályú utazást, reptéri kormányváró igénybevétele

Volt elnökök: 3 fős titkárság a jelenleg unatkozó kétfős helyett, az utazásaik költségeit megtérítik.

A megözvegyülő feleség 2 millió forint/hó özvegyi ellátást kap, kétfős unatkozó titkárságot tarthat fenn, személygépkocsi használat lesz biztosítva hivatali és magáncélra egyaránt.

A plágium miatt megbukott Schmitt Pál is jogosult mindezen ellátásokra. Áder Jánoshoz hasonlóan ő is szeret aláírni. Ő írta alá például az alaptörvényt, aminek „köszönhetően” Orbán Viktor miniszterelnök alkotmányozó köztársasági elnöki titulussal illeti. Ő írta alá egyébként 1984-ben azt, hogy a magyar olimpiai csapat nem utazik ki a Los-Angeles-i olimpiai játékokra. 2032-ben Budapest valószínűleg megpályázza az olimpiai rendezési lehetőséget, amelynek előkészítésében Schmitt Plágium Pálnak is főszerep juthat. A bukás előtt még aláírta azt a törvényt, hogy nem számít, mennyi ideig töltötte be valaki a köztársasági elnöki posztot, jár neki a hatalomból való kikerülés után a teljes ellátás…  

Az egyre nagyobb létszámú hatalom és hatalom közeli potentát jövedelmét megduplázzák, mert Magyarország jobban teljesít a kormánypropaganda szerint. A minimálbér jövőre végre eléri a nettó 100 ezer forintot, mert NYOLC százalékkal emelkedik. A nyugdíjak 2,7 százalékkal... A rokkantak nagyon rosszul jártak egy 2010 utáni intézkedés miatt, és az európai bírósághoz fordultak. Hiába adtak nekik igazat, ügyükben nincs előrelépés. A temérdek vendégmunkásnak nevezett tömeg lakhatási lehetőségét megoldja a kormány, de a devizahitelesek számára nincs megoldás! 2015 februárjában Orbán Viktor miniszterelnök nem a devizakárosultak, hanem a bankok mellé állt, aláírta azt, hogy nem fogja akadályozni a kilakoltatásokat! Hogy mi lesz a sok szerencsétlennel, miután kidobták őket az utcára, az ennek a hatalomnak nem éri el az ingerküszöbét! Sem nemzeti, sem keresztény alapon!

Számtalan fórumon elhangzik, hogy újabb gazdasági világválság közeleg, amire fel kell készülni! A magyar kormány úgy készül fel, hogy szétszórja az adónkat stadionok, sportakadémiák és egyéb felesleges beruházásokra nemcsak itthon, hanem a határainkon túl is! Juttat belőle jócskán már a fél világnak, ázsiai diktatúráknak (elég sokat Törökországnak!), szegény afrikai országoknak (mintha itthon nem lenne sok szegény, akiken illene segíteni!), a kommunista Vietnámnak… A magyar kormány meg azon igyekszik, hogy minél előbb kiürüljön az államkassza? Ezek a most felpumpált jövedelmek az egykulcsos adónak köszönhetően ugyanannyival (jelenleg 15 százalékkal) adóznak, mint a minimálbéresek!

A forint gyengítése valakiknek nagyon nagy nyereséget termel, de a szegényebb réteget végképp el fogja lehetetleníteni ez is, meg a világ legmagasabb, 27 százalékos áfája is!

A hideg idő beálltával egyre több hajléktalan honfitársunk fog az utcán vagy az erdőben megfagyni, és egyre többen fognak kihűlni fűtőanyagra való pénz hiányában a saját házukban, illetve lakásukban! Mert Magyarország jobban teljesít! Hatalom még soha nem szakadt el ennyire sem emberileg, sem jövedelmileg, mint ez a kereszténynek mondott elit.

A hvg.hu összeállítása a témában elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. december 6.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A 2010-es kormányváltás idején 282 forint volt az euró-árfolyam, és az államadósság 20 ezermilliárd forint volt. Ebből lett mára a 337 forintos euró, és az államadósság 30 ezermilliárd forintra úgy nőtt, hogy a kormányzati kommunikáció szerint csökkent! Arról időnként szó esik, hogy a Világbankot kipenderítette a Fidesz-kormány, de arról nem, hogy úgy szabadult meg az IMF-hiteltől, hogy kedvezőtlenebb kamatokkal vett fel más forrásból hiteleket! Árulják a kedvező kamatozású állampapírokat öt éves lejáratra, amit a következő kormánynak kell visszavásárolnia. Az állampapírokkal tovább növelik az eladósodást, mert a belső eladósodás is eladósodás!” (Részlet a Hogy állunk Magyarország? című cikkből)

Emlékeztető: A forint lassan már hónapok óta egyre gyengül, és a megvédésére nem történik sem jegybanki, sem kormányzati intézkedés. A jegybanki alapkamat évek óta nagyon alacsonyan, 0,9 százalékon van tartva, amellyel nagyon jól járnak az exportálók, többek között az ideiglenesen itt állomásozó autógyárak. És bizony nagyon rosszul járnak az importra szorulók, általában a magyar kis- és közepes vállalkozások. Meglódul az infláció, elsősorban az elszabaduló élelmiszerárak végképp ellehetetlenítik a keményen dolgozó magyar kisembert! Mi lehet erre Matolcsy György jegybankelnök válasza? Kellemes karácsonyt? (Részlet a Mi lesz veled forint, és mi lesz veled Magyarország? című cikkből)