Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17015446

2018. május 21.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Konstantin napja van.
Holnap Júlia, Rita napja lesz.

A Fidesz frakcióvezetője szerint minden határon túlment a Jobbik, amikor plakátokra írta, hogy a kormány lop

Az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője.

A beszélgetés során kiderült, Gulyás szerint teljesen mindegy, hogy a Fidesznek van-e választási programja, mert azt úgyis csak a választók 1%-a olvasná el, ráadásul már 2010 óta kormányoznak, és mindenki látja, milyen eredményeket ért el az ország.

Nem maradt el a forró ősz, csak átkerültek a hadállások

Gulyás szerint a korábban a kormánypárt által belebegtetett „forró ősz” – fideszes politikusok azzal riogattak, hogy az ellenzék erőszakos utcai akciókkal próbálkozik majd - végül is nem maradt el, mert az Európai Parlamentben határozatot fogadtak el Magyarországgal szemben. A politikus elmondta: „nem tudja, hogy a hazai ellenzéki erők vélelmezett gyengesége miatt, vagy más okból, de mintha bizonyos hadállások az egyes európai intézményekbe kerültek volna át.”

Ez felháborító!

Szóba kerültek a Jobbik plakátjai is: Gulyás szerint európai országokban nem tesznek ki olyan plakátot, hogy a kormányzati szereplők lopnak, a Jobbik ezzel minden határon túlment. Az ÁSZ gigabüntetéséről, mely akár el is lehetetlenítheti a Jobbik indulását a választáson, kiderült: nem is a Fidesz akarta.

Gulyás legalábbis azt mondta, a Fidesz érdekeivel ellentétes, ami történt, különösen az időzítés. Szerinte az ellenzéki párt megállapodása a színlelt szerződés iskolapéldája. Azzal kapcsolatban, hogy a Fidesznek volt-e hasonló szerződése, Gulyás Gergely azt mondta, hogy 2014-ben változott a párttörvény, korábban lehetett ilyet csinálni, úgyhogy az nem számít.

Az Egyenes beszéd interjúja Gulyás Gergellyel elérhető ITT

Forrás: alfahir.hu

Dúró Dóra kommentárja a fenti cikkhez a Facabookon: „A Fidesz frakcióvezetőjének nem a romokban heverő oktatás és egészségügy, a több mint félmillió elvándorolt magyar, esetleg a szó szerint semmiből multimilliárdossá lett senkik jelentik a problémát, hanem, hogy ezt a Jobbik plakátokra írta.”

Emlékeztető 1.: „A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt!" (Márai Sándor). Az idézetbe be lehet a kommunistákat helyettesíteni így:„A Fideszesektől még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a HATALMAS zsákmányt!”

Emlékeztető 2.: „Ha valaki az emberek vagyonát, azaz a közvagyont saját örömére herdálja el, az saját hazáját árulja el.” (Orbán Viktor 2010-ben)