Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 18670316

2018. október 19.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Nándor napja van.
Holnap Vendel napja lesz.

A fantomukránok havi 300 ezerért a kormánypártra is leszavaznak

Ukrajnából hazánkba átjelentkezve jól fizet a nyugdíjbiznisz. Egy kamu lakcím és néhány irat kell hozzá, így a 200-300 ezres nyugdíj is elérhető. Sokan közülük magyarul sem beszélnek, viszont négyévente szavaznak és ez győzelmeket dönthet el a választókerületekben. Az N1TV videója.

sokkaljobb-kommentár: Ukrajna Oroszország farvizén eléldegélt. Amikor Amerika kiszakította őket az orosz érdekkörből, azonnal vége lett az eltartásnak. Ezt a kötelezettséget Magyarország kormánya bevállalta! 2015 óta gyorsult fel az ukrajnai nyugdíjasok beáramlása. Már 25 milliárdba kerül évente, de hozzájön még az ingyenes betegellátás és a szociális juttatás is. Rengeteg segély áramlik ki, ingyen fordítjuk vissza időnként nekik a földgázt (rezervgáz), az útjaik újjáépítését is bevállaljuk, és ment ki mezőgazdasági támogatás is. Munkabért is fizetünk ki jócskán, főként a beregszászi főiskola fenntartása és tanáraik fizetése okoz jelentős kiadást. Óvodák, iskolák tanárait is fizetjük. Amit az offshore lovag Porosenko ukrán elnök, aki Ukrajnában nem fizet adót, megadóztat! Tetszik érteni? A magyar adófizetők pénzét Ukrajna megadóztatja. Romániába is megy ki magyar nyugdíj, de messze nem ennyi, mint Ukrajnába. A magyar nyugdíj bedőlésével fenyegetnek, miközben 71 országba fizetünk már nyugdíj! Ezek is megkapják az Erzsébet-utalványokat is, jelentős postaköltséggel. Arról, hogy a 45 milliós, maffiával és soviniszta fegyveresekkel megterhelt Ukrajnában végre nekilátnak DOLGOZNI, még nem érkezett hír. Majd a 10 milliós Magyarország eltartja őket, vagy mire számítanak?? Isten legyen hozzánk irgalmas, mert már támogatjuk Afrika egy részét, Vietnamot, Mongóliát, a Fülöp-szigeteket, Srí Lankát, Horvátországot, a régóta euróban fizető Szlovákiát, és csak az Isten tudja, kit nem! Stadionok épülnek nemcsak itthon, hanem Romániában, Szerbiában, Horvátországban és Szlovákiában is, amelyeknek a fenntartása is valószínűleg a magyar adófizetők nyakába szakad! Ezért van kakában a magyar egészségügy, oktatás, szociális ágazat. Nemzetinek hazudott kormány idején. Bár nemzeti ez, csak nem tudjuk, melyik nemzetet képviseli. Hogy a magyart nem, arra már egyre több a ráutaló jel! Április 8-án meg kell tőlük szabadulni!

Békéscsaba, 2018. március 30.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A közéleti leromlást a kormány feje testesíti meg. A hazugságokra épülő politika tönkretette a gazdaságot, így a legenyhébb minősítés, amit a miniszterelnök kiérdemel, a persona non grata.” (Orbán Viktor ellenzékben, 2006. december 13.)

Emlékeztető: „A népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is, ha az a népakarat ellenében kormányoz, ha az emberek létérdekét veszélyezteti!” (Orbán Viktor ellenzékben, 2008. március)

Emlékeztető: „A helyzet úgy áll, ha tandíj lett volna, akkor én ma nem állnék itt. Ha tandíj lett volna akkortájt, Önök közül nagyon sokan nem ülnének ma itt. Beszéljünk ismét egyenesen: a tandíj a magunkfajtákat kirekeszti az egyetemekről.” (Orbán Viktor 2008. február 13-án a Syma Csarnokban)

Emlékeztető: „Ki kell vizsgálni a jelenlegi kormány gyanús ügyeit, rács mögé kell juttatni azokat, akik a Malévből talicskával tolták ki a pénzt. Véget ért az úgynevezett „spongyát rá” korszak, amikor mindenki büntetlenül úszhatta meg a lopásokat, és élheti a milliárdosok életét...” (Orbán Viktor Fidesz-elnök ellenzékben, Magyar Nemzet, 2009. december 5.)