Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22113072

2019. június 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.

A CEU új épületegyüttese a Nádor utcában

A CEU kénytelen lesz elhagyni Budapestet, ahol sok év óta zavartalanul működhetett.

Brenner Koloman, a Jobbik politikusa szerint valóban vita tárgya lehet, hogy a CEU és a Közép-európai Egyetem milyen joggal adott ki eddig két diplomát, de az ügy már régen nem erről szól. A harmadik kétharmados Orbán-rezsim most az egyetemei világot és a kutatás szabadságát próbálja visszaszorítani és megszállni, mondta a Parlamentben. 

Hozzátette: az Európa Tanács illetékes bizottsága elé terjeszt jelentést ez ügyben a héten. Semmilyen formában nem támogatjuk a Soros György által képviselt nyitott társadalom ideáját – jelentette ki – szerinte azonban egy egyetemet elüldözni rossz.

Az egyetemet Soros egyetemnek is szokás nevezni, hiszen ő volt az alapító atya. A kormányszóvivő tartott egy 15 másodperces sajtótájékoztatót, amelyben háromszor sorosozott. Amikor a hatalom sorosozik, az vajon nem zsidózás? És micsoda dolog egy 88 éves aggastyánnal előhozakodni a sok milliárdos kampányokban?

Nem lehetséges az, hogy valamelyik NER-lovag kinézte magának ezt a kincset érő épületegyüttest? Az épületegyüttesről bővebben ITT !

Békéscsaba, 2018. december 6.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A nemzetinek és kereszténynek mondott kormánynak miért nem az az első, hogy itthon rendben legyen az egészségügy, az oktatás, a szociális ágazat, és egyáltalán az, hogy élhető élet legyen és működőképes legyen az ország? Gombamód nőnek ki a földből a stadionok, de már nemcsak itthon, hanem végig a határaink mentén Ausztria kivételével minden országban. Már van jégcsarnok ügyi kormánybiztos is, tehát megkezdődnek a jégcsarnok építések is. A már átadott stadionok veszteségesek, mert se foci, se néző! Ezért aztán nemcsak az építési költség terheli az adófizetőket, hanem a fenntartás is. Ráadásul soha ilyen népes és ilyen magas jövedelmű hatalom nem volt még Magyarország élén.” (Részlet az Úgy tűnik, mintha itthon kolbászból lenne a kerítés című cikkből)