Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21640768

2019. május 21.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Konstantin napja van.
Holnap Júlia, Rita napja lesz.

80 milliárd forint költségvetési támogatás szálláshelyfejlesztésre

Több mint 700 magyarországi panzió és szálloda nyert költségvetési támogatást szálláshelyfejlesztésre – jelentette be Guller Zoltán.

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója hétfőn hirdette ki a Kisfaludy-program keretében szálláshelyfejlesztésre meghirdetett pályázatok eredményét.

A dolog érdekessége az, hogy jócskán bevásároltak a Fideszes oligarchák szállodákból, panziókból, kempingekből. Akkor hát fel lehet őket újítani.

Kastélyokat is vásároltak. Az egyik üzletkötés előtt nem sokkal került bejelentésre, hogy a felújítások során adókedvezményt biztosít nekik az állam.

Rossz, aki rosszra gondol. Nagyszerű lesz, ha megújulnak a szállodák, kastélyok, de még nagyszerűbb lenne, ha az egészségüggyel és az oktatással is elkezdene végre foglalkozni pártunk és kormányunk! És esetleg normális adag és ehető ételt kapnának a betegek.

A már átadott stadionok mind veszteséget termelnek, de épülnek a további stadionok, nincs megállás! Nincs se foci, se néző, csak a veszteség. A felcsúti kisvasút is termeli rendesen a veszteséget, de sebaj, hatmilliárdért tovább építik.

Mi lenne velünk, ha a miniszterelnöknek valami olcsóbb és kifizethető hobbija lenne? Akkor talán jutna olyan dolgokra is, amelyek a magyar társadalom számára nélkülözhetetlenek.

Az államadósság és az államháztartási hiány az eget nyaldossa, de a pénzszórást nincs, aki megállítsa. Már a fél világot támogatják az adónkból, amelynek hatalmas megszorítás lesz a vége. A forint gyengülése nem éri el se a jegybank, se a kormány ingerküszöbét, de sebaj, ebben az esetben is a magyar adófizetők lesznek az áldozatok. Mint a devizahitelek esetében.

Az Európai Unió által a lakosság részére biztosított szigetelési milliárdokat elvették, és a középületekre költik. Mi is szigetelhetünk – hitelből. És aztán jöhet az újabb hitelcsapda! A szigetelési pénz elvételéről bővebben ITT

Békéscsaba, 2018. szeptember 11.

Anton

Emlékeztető: „Már általában 50 millió forint uniós pénzből építenek a vidéki NER-lovagok panziókat, amelyekből panzió sose lesz. Viszont öt év után a NER-lovag nevére kerül az ötvenmilliós létesítmény. Épültek szerte Szabolcsban például a síkságon kilátók, amelyek jóval olcsóbban megépültek, de 25 milliós uniós pénzt vettek fel az „építtetők”. Nagyon jól jövedelmeznek a kerékpárút építések és a belvárosok felújítása – ezek is uniós pénzből. Az élelmiszer-ipar és az élelmiszerforgalmazás témakörben nem talál a kormány lehetőséget sem uniós, sem hazai forrásból! A Vatikán védőszentje Szent Péter, a NER védőszentje Polt Péter. Amíg ez így lesz, addig megy az uniós pénzek körüli vircsaft.” (Részlet a Tiborcz Istvánéknak sincs okuk panaszra című cikkből)