Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27057068

2020. május 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Konstantin napja van.
Holnap Júlia, Rita napja lesz.

„Magyarország egyetlen bevándorlásszervező alakulata az Orbán Viktor vezette Fidesz”

Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik országgyűlési képviselője a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal előtt tartott mai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a Fidesz-kormány az elmúlt években a bevándorlással tematizálta a közéletet és a bevándorlással hergelte az embereket.

A képviselő asszony szerint jó látszik, hogy a következő évek fideszes kommunikációs stratégiája is erre épül majd, kiváltképp az idén májusban tartandó európai parlamenti választások alkalmával.

Potocskáné az elmúlt napokban nagy port kavart, magyar felmenőkkel rendelkező venezuelai menekültek ügyére is kitért. Ezzel kapcsolatban emlékeztetett: 2018 áprilisában a balatonőszödi kormányüdülőben jelentek meg venezuelai családok, ami – a kormány gyűlöletre és megfélemlítésre épülő politikájának hála – felbolygatta a település életét.

A Jobbik képviselője szerint a helyiek folyamatosan attól rettegtek, hogy megérkezett a Fidesz és a kormánymédia által annyit hangoztatott „migránscunami”, a kormányüdülő dolgozóival pedig titoktartási nyilatkozatot írattak alá, nehogy bármi is kiderüljön az ott tartózkodókról és befogadásuk körülményeiről.

Potocskáné hangsúlyozta, hogy a KSH adatai szerint 2015 és 2017 között 86 ezer bevándorló érkezett Magyarországra, nagy részük a Fideszhez és gazdasági holdudvarához köthető letelepedési kötvények révén. Ennek eredménye az lett, hogy a kormányközeli figurák ebből az üzletből is tovább gazdagodtak, miközben a magyar társadalom már egyformán retteg a menekültektől, a migránsoktól és a bevándorlóktól.

Hangsúlyozta: a Jobbik továbbra sem szeretne se gazdag, se szegény, se „kopogtató” migránst Magyarországra, és önálló határőrséggel védené az államhatárt.

Ugyanakkor rámutatott, hogy amikor magyar felmenőkkel rendelkező, tényleges üldöztetés elől menekülő embereken segít a bevándorlási hivatal, az humanitárius tevékenység, amitől nem kell félni. Potocskáné szerint viszont, hála a kormány megtévesztő kommunikációjának, a magyar társadalom és főleg a magyar vidék továbbra is retteg a migránsoktól és jószerivel minden külföldiben veszélyforrást lát.

A képviselő szerint a kormány a zsigeri titkolózással csak a társadalom félelemérzetét növeli és azoknak is árt, akiken segíteni kellene. A Jobbik bízik abban, hogy az emberek belátják, hogy „Magyarország egyetlen bevándorlásszervező alakulata az Orbán Viktor vezette Fidesz”.

Forrás: alfahir.hu/jobbik.hu

sokkaljobb-kommentár: A letelepedési kötvényeket először az Államadósság Kezelő Központ, vagyis állami intézmény árusította. Rogán Antal, aki a kiszervezés idején a parlament gazdasági bizottságát vezette, rácsapott a ragyogó lehetőségre, és előterjesztésére a kétharmad meg is szavazta, hogy az ő baráti köre végezze az árusítást. Észak-Irakban a Mol olajmezőit nagy létszámú magyar zsoldos katona őrzi adómilliárdjainkért. Az olajmező melletti Erbilben egy áruházban is lehetett vásárolni magyar letelepedési kötvényt. Állítólag most szünetel a forgalmazás, a kommunista Vietnámban valami lágyabb változatát mégis lehet kapni. Ezeknek már azt sem lehet elhinni, amit kérdeznek.

Húszezer körüli nagyon drága letelepedési kötvényt adtak el, a hasznot a baráti kör zsebre vágta. Öt év után viszont kamatokkal terhelten kell visszavásárolni! Ennek lehetőségét a magyar adófizetőkre tolták. A haszon az övék, a kár miénk! A letelepedési kötvényekről és a bevándorlásról egy januári összeállításunk elérhető ITT

Megszüntették a nyomozást a volt macedón miniszterelnök Magyarországra hozatala ügyében is. A Balkánon előszeretettel avatkozik bele a Fidesz és a kormány a választási kampányokba, amiből könnyen lehet, hogy baj lesz, mert a Balkán nem veszítette el a tűzfészek jellegét. A szlovén támogatottjuk is megbukott, de mégis építünk két milliárdért Lendván egy stadiont. Így aztán most már Ausztria kivételével minden szomszédban jócskán beruházunk… Hogy itthon is lenne mire költeni (egészségügy, oktatás, szociális helyzet stb.), az nem okoz gondot az osztogatóknak!

Békéscsaba, 2019. február 28.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A rendszerváltozásnak nincs még egy nyavalyás emléknapja sem, nemhogy nemzeti ünnep lenne! Így jutunk el a harmincadik évfordulóig! Többet mentünk hátra, mint előre! Menet közben odalett a nemzeti vagyonunk nagy része, az egekbe emelkedett az államadósságunk, magas az államháztartási hiány, és egyre csak olyan törvények kerülnek ki a parlamentből a kétharmados többségnek „köszönhetően”, amelyek nem a magyar társadalom javát szolgálják, hanem a kiválasztottakét, a magyarországi adófizetést elkerülő offshore lovagokét, az adónkból, az uniós pénzeinkből milliárdosokká tett potentátokét. Harminc évet a harminc évért! A magyar társadalom még mindig szájtátva egyre csak várja a sült galambot, az pedig köztudottan nem tud már repülni...” (Részlet az Elvesztegettünk harminc évet című cikkből)