Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19873950

2019. január 23.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Timót napja van.
Holnap Pál napja lesz.

Útlevélbotrány: Az EB is magyarázatot vár a magyar hatóságoktól

Magyarázatot vár a magyar hatóságoktól az Európai Bizottság az állítólagos magyar útlevélcsalásokkal kapcsolatban.

A Népszavának a testület jogérvényesítésért felelős biztosának szóvivője azt mondta: nem nézik jó szemmel, hogy komoly biztonsági hiányosságok vannak a magyar útlevél kiadási rendszerben. A teljes cikk elérhető ITT

Ami pénzért megvásárolható, azt nálunk meg is lehet kapni, mert korrupt hivatalnokok is akadnak bőven édes hazánkban, és oligarchák is, akik nagy haszonnal árusították, vagy árusítják a Letelepedési kötvényt. A könnyített állampolgárság megszerzésével könnyű lett a helyzet az eladók és a vevők részére egyaránt. Több ezer nyugdíjas jár már át Ukrajnából magyar nyugdíjért egy 1963 évi, a Magyar Népköztársaság és a Szovjetunió között létrejött egyezmény alapján. De hol van már a Magyar Népköztársaság és hol van a Szovjetunió? Miféle egyezmény az, amelyik csak és kizárólag Magyarországra ró kötelezettséget? Miért nincs ez a gyalázatos egyezmény felmondva?

Paks II. bővítése kapcsán jön be elég sok orosz, és mi lesz, ha hozzák a nyugdíjas szülőket, esetleg nagyszülőket? Ők is magyar nyugdíjasok lesznek, akárcsak a már itt élő idős oroszok.

Szabolcsba már annyi nyugdíjas jön át Ukrajnából, mint állandó magyarországi lakos (akár 300-as is képesek bejelentkezni egy családi házba, de már olyan is van, hogy a ravatalozó az állandó lakcímük!), hogy akár eldöntik jövőre azt, hogy ki lesz a polgármester? Az április 8-ai választásra szervezetten hordták át őket szavazni. Ilyen lehetetlen állapot a világon nincs másik! A nyugdíjkassza ebbe bele fog bukni, mert hamis adatokkal nagyon magas nyugdíjat képesek szerezni. A szabolcsi átlagnyugdíj többszörösét, úgy, hogy soha nem dolgoztak, járulékot és adót nem fizettek! Egy valamiről nem lehet olvasni: arról, hogy a 45 milliós ország végre nekiáll dolgozni! Oroszország farvizén eléldegéltek, de a 10 milliós Magyarország nem tudja őket eltartani! Szabolcsot vissza kell tőlük venni!

A Valami bűzlik, de nem Dániában című korábbi cikkünk a témában elérhető ITT

Békéscsaba, 2018. május 17.

Összeállította: F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „Az USA hegemóniájának megőrzéséről: „A világot az uralja, aki Eurázsiát uralja. De aki Eurázsiát uralni akarja, annak Oroszországot kell uralnia. És aki uralni akarja Oroszországot, annak ki kell szakítania Ukrajnát az orosz érdekszférából.” (Részlet Zbigniew Brzezinski A nagy sakktábla című könyvéből)

Emlékeztető 2.: „Az USA ősi félelme, hogy a német tőke és technológia az orosz nyersanyagtartalékokkal és humánerőforrásokkal összekapcsolódnak. Ez az egyetlen kombináció, amitől az USA-nak már évszázadok óta pokoli félelme van, mert ha Németország és Oroszország érdekei összefonódnak, akkor ez lenne az egyedüli hatalom a világon, ami ránk (Amerikára) nézve veszélyt jelentene.” (George Friedman CEO of Stratfor)