Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26305079

2020. április 03.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Buda, Richárd napja van.
Holnap Izidor napja lesz.

Újabb százmilliók a határon túli propagandára

Nem akarja a kormány kifizetni a kórházi beszállítóknak a hónapok óta fennálló tartozásnak csak a 80 százalékát. Nem akar elég pénz kerülni a Lánchíd és az alagút felújítására. Annyi adónkat szórtak szét a nagyvilágba, hogy itthonra már alig marad. A magyarországi iskolafelújításra és iskolaépítésre 50 milliárd forint hitelt vett föl a kormány az európai banktól. Eközben úgy teríti szét az adónkat a nagyvilágba, hogy aki utána akarna számolni, hogy melyik diktatúrának, kommunista vagy túlnépesedett országnak vagy háborús övezetnek ad az adónkból, néhány heti munkája rámenne.

Az évek óta euróban fizető Szlovákiában február 29-én lesz a választás. A most oda kiutalt csaknem 500 millió forintból lehet kampányolni. Vajon mit szólnak ehhez a szlovák pártok? Szlovákiában két stadion is épült, illetve épül. A balkáni tűzfészekben is nagyon szeret beleavatkozni a kampányokba milliárdokért a Habony Művek. Itthonra meg csak hitel jut már? A határon túli kultúra támogatására kétszer annyi milliárd jut, mint eddig.

A szlovákiai propagandára adott magyar adóforintokról ITT !

Békéscsaba, 2020. február 10.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „130 milliárd forintunk megy ki csak a határon túli pártok támogatására! Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint erre azért van szükség, mert nekünk nem mindegy, hány magyar polgármester van a határon túl. Dehogynem mindegy, az a nem mindegy, hogy itthon hány zsebes korrupt polgármester van! 1,1 millió kettős állampolgár fog már szavazni, és a kamupártokat is tovább élteti a hatalom. Semjén Zsolt szerint szárnyal a gazdaság! Ne szárnyaljon, mert az nem madár! Próbáljon meg talpon maradni ennyi korrupció és pénzszórás mellett... Az Európai Ügyészséghez igenis csatlakoztatni kell az országot, mert másképp nem áll helyre még viszonylagosan sem a rend!(Részlet a Trianon 100 és a nemzeti összetartozás című cikkből)

Emlékeztető: „Nem én üldöztem el az országból számtalan, tisztes megélhetésre vágyó dolgozót, és az sem én vagyok, aki százezernyi ukrán, vietnámi, mongol, szír munkást fuvarozott ide, miközben kerítést épít és idegengyűlöletet gerjeszt, de persze fű alatt árulja az állampolgárságot, de csak kőgazdagoknak, még ha azok esetleg bűnözők is./ Nem én loptam el százmilliárdokat a közpénzből, nem én loptam el százmilliárdokat az uniós támogatásokból, nem az én rokonaim-haverjaim nyerik a legzsírosabb közbeszerzéseket, nem én tettem általánossá a mutyit a túlárazásokat, a korrupciót./ Nem én ijedtem meg a népszavazástól, és vontam vissza az olimpiai pályázatot, és nem én építem meg ennek ellenére az olimpiai stadionokat./ Nem én verek éket a nemzet két fele közé, nem én rekesztem ki az egyik felet az „igazi magyarok” köréből, és nem én ösztönzöm a másik fél frusztrált gyűlölködését.” (Részlet a Nem én voltam… című cikkből)