Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26304027

2020. április 03.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Buda, Richárd napja van.
Holnap Izidor napja lesz.

Újabb bombaüzlet, ezúttal Ruandában

Uganda után Ruandában is!

Ruanda a világ 25. legkorruptabb országa. Haveri kapcsolat, vagy mi ez már megint?

Itthon egyik probléma a másikat éri. Talán a jövő hónapban kifizetik a kórházi beszállítóknak egy év óta fennálló 70 milliárdos tartozás 80 százalékát, és a forintot NEM VÉDIK MEG! Arra szavazott a magyar választópolgár, hogy az általa ELTARTOTT hatalom a szomszédos országokra, ázsiai diktatúrákra, a korrupt, túlnépesedett és járványokkal terhelt Afrikán segítsen?

„Átfogó stratégiai fejlesztési együttműködési megállapodást írt alá Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Vincent Biruta, a Ruandai Köztársaság külügyekért és nemzetközi együttműködésért felelős minisztere. Szijjártó Péter kifejtette, hogy egy 50 millió dolláros (nagyjából 15,5 milliárd forintos)  kötött segélyhitelkeret jön létre, amelyből magyar cégek valósíthatnak meg beruházásokat az afrikai országban. Példaként említette, hogy egy magyar–ruandai baromfitenyésztő cég jön létre, emellett határvédelmi holmik szállításába, és személyik, útlevek gyártásába is beszáll majd magyarországi cég.” (168. óra)

Békéscsaba, 2020. február 14.

F. I.

Emlékeztető: „Iszonyatos a pénzszórás, a fél világnak jut már az adónkból, még mexikói templomfelújításra és háborús övezetek keresztényeinek támogatására is. Épült egy iskola az adónkból román területen, ahol mindössze annyi volt az elvárás, hogy ígérjék meg a leendő román tanulók szülei, hogy majd idővel megtanulnak esetleg magyarul a diákok. Közben pedig egyre több a lepusztult, elhanyagolt iskola a csonka honban. Erre mit lép a kormány? Felvesz 50 milliárd forint hitelt a magyarországi iskolák felújítására, esetleg iskolaépítésre! Két kórház épül Kenyában az adónkból, Vietnámban csak egy… Hogy mindezt meddig lesznek képesek az agyonadóztatott, jövedelem- és lakhatási szegénységben szenvedő magyarok elviselni, még nem derült ki, de valószínű, hogy ez a helyzet nem sokáig tartható már fenn.” (Részlet a Még pályára sem léptek, de már bajban vannak… című cikkből)