Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 18657083

2018. október 18.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Lukács napja van.
Holnap Nándor napja lesz.

Állandóan megy a sajtópolémia a Jobbik néppártosodásáról (videóval)

Szeretik cukisodásnak is nevezni. A Jobbik maradt a jobboldalon, de a Fidesz balról a liberálisoktól átjött jobbra, és nemzetinek nevezett el már szinte mindent. Akkorát a Jobbik nem fordult, mint amekkorát a Fidesz 1993-ban. A Fidesz is ellenzéki pártként változott, mint ahogy a közelmúltban a Jobbik is ellenzéki pártként változtatott.

A Fideszt 1990-ben az első szabad választások idején és utána a Szabad Demokraták Szövetségének (SZDSZ, jelenleg már felszámolás alatt van, az egymilliárd körüli hitelállományát az adófizetőkre hagyományozták!) KISZ-szervezeteként is nevezték az akkori kormánypártok. Akkor még a pápalátogatást cápalátogatásnak nevezték. Az SZDSZ elnöke akkor Kis János volt, akinek a felesége volt ekkoriban Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor jelenlegi főtanácsadója és a Minden gyerek lakjon jól nevű közalapítvány elnöke. Ennek az alapítványnak a tetemes fenntartási költségéből vajon hány gyerek lakna jól?

1990. június 4-én Szabad György házelnök a trianoni gyalázat 70. évfordulóján egyperces néma felállást kért, de a Fidesznek nem volt rá egy perce. Akkori frakcióvezetőjük (Orbán Viktor) kivitte a társait a folyosóra, és követte őket a többi ellenzéki párt is. A szent koronás címerünket nem akarták, a Kossuth címert erőltették.

A jobbra át! a Fidesz részéről azért is történhetett, mert Antall József halála után a jobboldal kiüresedett, a baloldal viszont tele volt. Egyszer Orbán Viktor arról beszélt, hogy az ötletet Kohl akkori német kancellártól kapták, akivel Orbán Viktor annak haláláig jó kapcsolatot ápolt, és részt vett a temetésén is.

Orbán Viktor Soros-ösztöndíjas volt, és elég sok Fideszes is, főleg az alapító atyák közül. Az 1998-as választás még kétfordulós volt, lehetett a két forduló között egyeztetni. Az első fordulót a szocik nyerték, de a kisgazdák valakinek a rábeszélésére visszaléptették a második fordulóra a jelöltjeiket, így aztán győzni tudott a Fidesz. A kisgazdákat már két év múlva kigolyózták a kormányból a két éves költségvetéssel. Mert ugye a hála az nem politikai kategória. 2010-ben az elszámoltatás és felelősségre vonás ígéretével meg lett a parlamenti kétharmad, és azonnal törvénygyár lett a Tisztelt Házból, de az elszámoltatásból és felelősségre vonásból nem lett, és azóta sincs semmi! 2010 óta egyre nagyobb az igény az elszámoltatásra és felelősségre vonásra, mert iszonyatos mennyiségű a mutyi. 2014-ben csak annyit ígértek, hogy „Folytatjuk!”, és még jobban bekeményítettek, kialakították az offshore lovagok és a kormány-közeliek haveri körét, akik mindent visznek, még a szebb magyar jövőt is!

Hogy Orbán Viktort miért vették le az oxfordi híres diákok névsorából 2014-ben, az nem derült ki. Erről bővebben ITT.

A Fidesz-alapítók egykori mentorát (Soros Györgyöt) a nagyérdemű mostanában óriásplakátokon látja viszont, nem éppen hízelgő szövegkörnyezetben. A látvány számláját az adófizetőkkel fizettetik ki. Mint például a később sikerként előadott elbukott népszavazás számláját is, ami 17 milliárdba került – nekünk, és nem a kiagyalóinak! Jelenleg zajlik a HETEDIK nemzeti konzultáció, ezek költsége darabonként általában két milliárd adóforint.

Jelenleg számháború zajlik (hányan küldték vissza, stb.), de annak, hogy hányan küldik vissza az íveket a választópolgárok közül, Magyarország szempontjából nincs jelentősége. A migrációval kapcsolatos döntések az Európai Unióban fognak eldőlni. Ahol az Európai Néppártban (az uniós parlament legerősebb pártja) a Fidesz-frakció általában mindent megszavaz, és az Európa Tanácsban (az uniós tagállamok miniszterelnökei alkotják) Orbán Viktor is általában megszavazza a határozatokat és alá is írja. Itthon a döntés előtt mond egy kemény beszédet az unió elképzelése ellen, aztán kint szavaz és aláír. A szavak és a tettek a Fidesznél nincsenek köszönőviszonyban! Már hogy lennének, amikor még sohasem találkoztak!

Az alkotmányból, vagy alaptörvényből kihagyták a magyar társadalom számára legfontosabb négy tételt: nincs alkotmányos védelem alatt a termőföld (azé az ország, akié a föld!), a vízbázis (víz nélkül nincs élet!), a társadalombiztosítás (vagyis az egészségünk!) és a nyugdíj  (vagyis az idős korunk). Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, amelynek köszönhetően a hatalom és egyre népesebb holdudvara, valamint a magas jövedelműek alig, a kis keresetűek sok adót fizetnek.

Az egyik legelképesztőbb történet, amit elkövettek a társadalom ellen a parlamentben:

Békéscsaba, 2017. november 29.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető 1.: „Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét” (Orbán Viktor 2001. június 7-én kormányon)

Emlékeztető 2.: „A közéleti leromlást a kormány feje testesíti meg. A hazugságokra épülő politika tönkretette a gazdaságot, így a legenyhébb minősítés, amit a miniszterelnök kiérdemel, a persona non grata.” (Orbán Viktor ellenzékben, 2006. december 13.)

Emlékeztető 3.: „Orbán Viktor 2001-ben az Európai központi Bank befolyása alá helyezte a Magyar Nemzeti Bankot. Azóta se a magyar kormány, se a magyar Parlament, se a magyar választópolgárok nem gyakorolhatnak felügyeletet „saját” Nemzeti Bankjuk felett. Ezzel persze nem nagyon dicsekszenek!” (Részlet a Miért nincs pénze a magyarnak? című cikkből) Mindennek ellenére a jegybank minden kiadása a magyar adófizetőket terheli! Nyereségét a jegybank-elnök hat jegybanki alapítványba következmények nélkül folyamatosan kiszervezi.