Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 14592109

2017. szeptember 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Máté napja van.
Holnap Móric napja lesz.

Tündérmese a NER-ből: így vesz félmilliárdért budai kastélyt Farkas Flórián sofőrje

Az utókor majd őrizni fog néhány történetet, amelyek segítségével pár perc alatt el lehet majd ,magyarázni, miről szólt a NER. Botlik Balázs és az egykori Tündérhegy rehabilitációs központ épületének sztorija bizonyosan ilyen. 

 

A XII. kerületi Tündérhegyi Pszichoterápiás és Pszichoszomatikus-rehabilitációs Osztályának egykori épületét egy állami árverésen adták el. Az ingatlan hogy-hogy nem, pont kikiáltási áron - és jó eséllyel bőven valós piaci értéke alatt - 590 millió forintért kelt el - írja a HírTV. A vevő pedig nem más, mint Fellegi Tamás volt fejlesztési miniszter, és Farkas Flórián egykori sofőrje.

Botlik Balázs tutira mehetett, mert az épületet megvásárló cégét két héttel az árverés előtt alapították.

A Célpont stábja a frissen létrehozott vállalkozás telephelyén kereste őt, de helyette csak egy hölgyet találtak, akivel a következő igen tanulságos párbeszédet folytatták:

– Üzletember, vagy mit lehet róla tudni?– Sofőr.– Sofőr?– Igen, előbb még valamikor volt a Fellegi Tamásnak a miniszteri sofőrje, meg van neki ilyen kártyája, ami igazolás, hogy köztársasági. Akkor volt a Farkas Flórinak egy ideig, akkor volt egy milliárdos bankárnak a sofőrje.

Az egyébként tény, hogy Botlik nem most ismerkedik az üzleti világgal. Működtetett már diszkót és építési vállalkozást is.

A változatos profilú cégeknek egy közös tulajdonsága van: mindegyik földbe állt.

Nem ő az első, jó fideszes kapcsolatokkal bíró üzletember az elmúlt időkben, aki nagy értékű állami ingatlanhoz jutott igen jó áron. Az Infópark közelében hasonló módon, kikiáltási áron, verseny nélkül vett meg egy telket 2 milliárd forintért egy cég, amely a kormánnyal jó viszonyt ápoló WING Zrt. érdekeltségébe tartozik. Az ingatlan komoly értéket képviselhet, hiszen hamarosan itt épül fel az Ericsson új székháza. Ugyanígy, kikiáltási áron a kellemetlen versenytársak mellőzésével vásárolt meg egy Andrássy úti palotát Orbán Viktor vejének Tiborcz Istvánnak egyik volt üzlettársa, Paár Attila az állami tendereken jól szereplő West Hungária Bau egy Andrássy úti palotát szerzett meg szintén kikiáltási áron, verseny nélkül. 

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet irodaházát az év elején 4 milliárd forintért vásárolta meg egy vállalkozó, aki az épületet később Habony Árpád grúz-izraeli barátainak adta tovább.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Fellegi Tamás volt nemzeti fejlesztési miniszter a bukás után az Amerikában működő, az adónkból jócskán kitömött magyar alapítványt vezeti. Jövedelme a csillagos eget nyaldossa, a hazautazási szokásait is mi finanszírozzuk. A szintén bukott milánói világkiállítás kampányát a cége vezette csaknem egymilliárdért. Az ottani jellegtelen kiállító helyiséget, amit Sámán-dobnak neveztek el, haza kell szállítani. Az is belekerül úgy egymilliárdba a hazaszállítás és a karcagi felállítás költségeivel. Ezerrel megy a pénzszórás.

Fellegi Tamás egyébként az Ukrajna felforgatásában is résztvevő John McCain republikánus szenátor (háborús héja) alapítványának is utalt az adónkból 100 ezer dollárt! Az Orbán Viktor által háborús hősnek kikiáltott szenátor később megjelent Budapesten is egy csepp felforgatás erejéig. Az ukrajnai megszállás idején Kijevben szilveszterezett. De vajon mitől háborús hős az, aki vietnami nehéz börtönben eltöltött hat esztendőt? Legutóbbi hír róla az, hogy agydaganattal küszködik.

Hogy meddig lesz még pártunk és kormányunk nagy kedvence Farkas Flórián, és mit kell még elkövetnie a magyar adófizetők kárára, arra jó lenne végre és értelmes válasz! Túl sok a kormányban és annak közelében a hozzá hasonló figura. Kormányzás meg nincs, de föntről még úgy látszik, hogy megvan az ország!

Békéscsaba, 2017. szeptember 17.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)