Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 14603081

2017. szeptember 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Máté napja van.
Holnap Móric napja lesz.

Személyi kultusz: felcsúti kisvasút van, normális reggeli a kórházban viszont nincs

Személyi kultusz: felcsúti kisvasút van, normális reggeli a kórházban viszont nincs

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője szerdai közleményében arra figyelmeztet, hogy a hátrányos ágazatok helyett Orbán rögeszmés hobbijára mennek a milliárdok.

Orbán Viktor és helyettese, Semjén Zsolt

Jakab Péter arról ír, hogy miközben egy kórházi reggeli két szelet kenyérből és egy szelet sajtból áll, „Orbán értelmetlen látványberuházására, a felcsúti kisvasútra újabb 85 milliárdot költ a Fidesz.”

Jakab Péter emlékeztetett, a járatnak alig-alig vannak utasai, vannak napok, amikor 0, azaz nulla darab jegyet adnak el rá. Ennek ellenére – hangsúlyozta a szóvivő – a magyar adófizetők forintjai nem béremelésre, nyugdíjemelésre, az egészségügy rendbetételére vagy az oktatás színvonalának javítására, hanem Orbán rögeszmés luxusberuházására folynak el.

„Ha a Jobbik 2018-ban a választók bizalmából kormányzati felhatalmazást kap, megszünteti a Fidesz- és MSZP-kormányok által meghonosított értelmetlen pénzpazarlást. A közpénzekkel takarékosan fogunk bánni, azt személyi kultuszokra jellemző látványberuházások helyett oktatásra, egészségügyre, bér- és nyugdíjemelésre fogjuk fordítani” – szögezte le a jobbikos politikus.

Forrás és fotó: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Mészáros Lőrinc megint nagyot szakított. Erről bővebben ITT

Hogy a magyar társadalom meddig képes ezt elviselni azt, amit az adójával és az uniós támogatásokkal művel a hatalom, nem lehet tudni. Annyi biztos, hogy 87 milliárd forinttal megnövelték a terrorelhárításra fordítható pénzt. Egyre többen hagyják itt az országot a nagyon alacsony fizetések miatt, és egyre többször hangzik el már az, hogy munkaerőhiány van itthon! Mészáros Lőrinc 6,2 milliárd forintot kapott munkahely-teremtési támogatásként. Vajon a minimálbérnél többet fog ezután fizetni a dolgozóinak?

A Merényi Kórház pszichiátriáján az álmennyezet és a mennyezet közé beköltöztek a patkányok. Az ebédlőben leszakadt az álmennyezet, és egy patkány az egészségügyi dolgozó lábainál landolt. A rejtett kamerás felvételek ellenére az Egyesített Szent István és Szent László Kórház (ESZSZK) „az intézményt lejárató, hangulatkeltő álhírnek” minősíti és a leghatározottabban visszautasítja azokat a híreszteléseket, amelyek arról szólnak, hogy patkányinvázió van a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriáján…

A mókuskerék egyelőre még forog velünk, de már egyre többen kiesnek belőle!

Békéscsaba, 2017. augusztus 30.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A járulékokat már adóként szedik be annak „köszönhetően”, hogy a Fidesz nem helyezte alkotmányos védelem alá a termőföld, a vízbázis és a nyugdíj mellett a társadalombiztosítást sem! Így aztán szabadon elkölthető pénzhez jut a kormány, juthat belőle stadionépítésre, vizes vébére, vagy olimpiai előkészületekre, és sok más, nem a társadalom egészét szolgáló dolgokra! Levédték az egykulcsos adót, amelynek köszönhetően a giga létszámú és jövedelmű hatalom és egyre népesebb holdudvara, valamint a magas jövedelműek nem, vagy alig fizetnek adót! A kieső adóbevételt a jövedelemhez alig jutókkal pótoltatják ki a sok újfajta adóval és a világ legmagasabb, 27 százalékos áfájával. A kórházak helyzetét véglegesen nem akarja rendezni a kormány! Az adósságállomány rendszeresen újratermelődik, és egyelőre forog tovább az egészségügyben is a mókuskerék. A kórházban a betegek ellátása siralmas.” (Részlet a Mi lesz veled magyar egészségügy? című írásból)