Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 14653400

2017. szeptember 25.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Eufrozina napja van.
Holnap Jusztina napja lesz.

Soros György emlegetése újabb 4,2 milliárdba kerülhet!

Már írják az ezzel kapcsolatos Nemzeti Konzultáció minden választópolgár címére eljuttatandó levelét, és lesznek óriásplakátok is.

Egyébként azok sorosoznak, akiket Soros György képezett ki ösztöndíjakkal. A jelenlegi kormányszóvivő még amerikai diplomához is jutott... A Fidesz-alapítók többsége részesült a Soros-kassza „áldásából”. Orbán Viktor például Oxfordban tanult, ki is tették a nevét az ottani dicsőségtáblára, majd valami miatt 2014-ben levették onnan.

Eddig cirka tíz Nemzeti Konzultáció volt, amelynek költségeit természetesen a magyar adófizetők állták és állják. A hülyítésünk árát is mi fizetjük, ugye kedves magyarok? Most megint kapunk levelet az egészségügy, az oktatás, a devizahitelesek ügyének rendbetétele és a szociális ágazat működtetése helyett.

Soros György egyébként egy 86 éves aggastyán, akinek a legutóbbi tv-felvétel tanúsága szerint jártányi ereje is alig van. Nem Soros György a hunyó! Annak, ami történik, az atyja egy Kalergi (1894–1972) nevű ember. Tessék rákeresni, beírni a keresőbe, hogy Kalergi-terv, és előjön az, hogy ki volt ő, és mit vét még halála után is Európa ellen...? Amennyiben  Amerika nem forgatja fel a fél világot az úgynevezett Hamis zászlós hadműveleteivel, nem biztos, hogy eljutottunk volna idáig. Az általuk Arab tavasznak nevezett felforgatásnak elég gyorsan tél lett a vége (Irak, Afganisztán, Szíria, Líbia – és bizony már nem a spájzban vannak, hanem a konyhában, Ukrajnát is felforgatták…). A jelenlegi történések fő mozgatórugói az úgynevezett háborús héják!

A végére egy költői kérdés: megvan valakinek az az adat, hogy az eddigi nemzeti konzultációkból mennyi haszna lett a magyar társadalomnak???

 

Békéscsaba, 2017. szeptember 17.

F. I.

 

Emlékeztető 1.: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)

Emlékeztető 2.: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)

Emlékeztető 3.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)