Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 14578620

2017. szeptember 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Friderika napja van.
Holnap Máté napja lesz.

Senkit nem hallgattak ki az Arton-ügyben!

Április óta egyetlen gyanúsítottat sem hallgattak ki a hatóságok az Arton Capitalnál történt betörés ügyében – tudta meg a Hír TV online a rendőrségtől.

A letelepedési kötvényekkel foglalkozó cégtől több százmilliónyi készpénzt, illetve bizalmas dokumentumokat is elloptak. Az ügynek nemzetbiztonsági kockázata is lehet, ám ennek ellenére a kormánypártok nem akarják bizottság elé vinni a témát. A háttérben felsejlik Habony Árpád és a kötvényprogram ötletgazdája, Rogán Antal miniszter is.

Bár a folyamatban lévő nyomozásról több információt nem osztott meg a rendőrség, annyi biztos, az Arton Capitalhoz történt áprilisi betörés kapcsán közel négy hónap elteltével sem hallgattak ki gyanúsítottat. Azt is megkérdeztük, tanúkat hallgattak-e meg az ügy kapcsán, és ha igen, hányat, ám erre a kérdésünkre nem válaszolt a sajtóosztály.

A cikk folytatása, illetve a teljes további elérhetőségekkel ITT

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: 2012-ben először állami kézben volt a Letelepedési kötvény árusítás, az Államadósság Kezelő Központ forgalmazta. Rogán Antal akkoriban még a parlament gazdasági bizottságát vezette, és rácsapott a ragyogó lehetőségre. Rendeletet alkotott róla a parlament, és máris átvették az árusítást az offshore (magyarországi adófizetést elkerülő) haverok. Az összes hasznon náluk csapódik le, az összes kár a magyar adófizetőket fogja terhelni, mert a kötvényeket bizony öt év után kamatokkal terhelten vissza kell vásárolni, és a visszafizetés nem a hatalmas (százmilliárd forint feletti!) hasznot bezsebelőket terheli.

Arra mindig kínosan ügyel a nemzetinek mondott kormány, hogy az, aki jól jár, ne a magyar társadalom legyen! Egyelőre a nagy ellenzéki lázongás miatt leálltak a forgalmazással, de a leendő „vásárlóknak” megígérték, hogy a választások után újra kezdik! Mint ahogy folytatni fogják a korrupciót is, ha a magyar társadalom nem lesz észnél, és újra rájuk szavaz…

Békéscsaba, 2017. augusztus 30.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A sokmilliárdos letelepedési bizniszben nem maradt olyan főszereplő, akit ne lehetne kapcsolatba hozni Habony Árpáddal. Különösen az a grúz–izraeli csapat áll közel hozzá, amely az oroszok magyarországi bevándoroltatásához biztosítja az infrastruktúrát. A Tbilisziből Tel-Avivba, majd Budapestre származott közösség további referenciái: SZDSZ, BKV, Princess pékséglánc.” (Részlet A péknek nincs szaga című cikkből)