Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15055557

2017. október 19.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Nándor napja van.
Holnap Vendel napja lesz.

Rétvári: Sem devizahitel, sem gyermekéhezés nincs Magyarországon

Az Emmi parlamenti államtitkára egyetért Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadóval.

A devizahiteleket és a gyermekéhezést is felszámolta a Fidesz–KDNP – ezt Rétvári Bence válaszolta Bangóné Borbély Ildikónak. A szocialista politikus arról kérdezte az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkárát, hogy egyetért-e a miniszterelnök tanácsadójának korábbi kijelentésével, miszerint megszűnt a gyermekéhezés Magyarországon. A kormánypárti politikus szerint az MSZP-kormányok a devizahiteles családok pénzéből a bankok zsebét tömték, a Fidesz–KDNP viszont a devizahitelesek problémáit és a gyermekéhezést is felszámolta.

„Szemben az MSZP vezette kormányokkal, mely a bankokat tömte a szegény családok devizahiteles törlesztőrészleteivel, ez a kormány mind a devizahiteleket, mind a gyermekéhezést felszámolta” – írta az államtitkár.

Megjegyzés: Ekkorákat tudnak hazudni pártunk és kormányunk emberei. Újabb adókedvezményt fognak jövőre kapni a kettő vagy több gyereket nevelők. Vagyis a magas jövedelműek (a hatalom és egyre népesebb holdudvara és a budapesti vízfej) még annyi adót sem fognak fizetni, mint eddig. További adókedvezményt a kis keresetűek nem tudnak igénybe venni… Adót itt már valóban csak a minimálbéreseknek és a jövedelemhez alig jutóknak kell! Ebből nagyon nagy baj lesz, mert a kivándorlást fogja ez is erősíteni! Csak a magas jövedelműek devizahitelezési problémáit oldották meg, ők a felvételkori árfolyamon törlesztettek, és nagyon jól jártak! A nagy magyar átlag az út szélére került! Nem kellene a hazugságdömpingekkel ingerelni a még mindig alvó magyar társadalmat! F. I.

Nagy botrányt kavart még 2015-ben Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki tanácsadó, aki azt mondta: „Magyarországon éhező gyerekek szociológiai értelemben azonosítható sokasága nem létezik.” Hegedűs egyébként havi egymillió forintért ad tanácsokat Orbán Viktornak.

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Hegedűs Zsuzsa Minden gyerek lakjon jól nevet viselő csodás alapítványa budai villában székel, számítógépes rendszer, alkalmazottak, gépkocsik és sofőrök is szolgálják a kényelmét. Az alapítvány költségeiből hány gyereket is lehet jól lakatni? Sokat… Hegedűs egyébként francia–magyar kettős állampolgár, erről beszélt egy választási kampányban. El kellett döntenie, hogy a magyar vagy a francia lehetőséget választja adózási és választójogi szempontból, és a magyar kormányfő főtanácsadója a francia lehetőséget választotta! Sok ország ad kettős állampolgárságot, de adót és járulékot nem fizető kettős állampolgárainak választójogot nem ad!

Hegedűs Zsuzsa (volt SZDSZ-es) és Farkas Flórián (volt MSZMP-s, majd MSZP-s, a kilencvenes évek közepétől Fideszes) is havi egymilliót kaszál, de ennyit kap például Szili Katalin volt MSZMP-s, majd MSZP-s politikus is ennyit kap valami mondvacsinált feladatért. Kövér László keresztkomájának, Szász Jenő kétszeresen bukott székelyudvarhelyi polgármesternek létrehoztak egy intézetet, ami évi egymilliárd forintba fáj kedves mindnyájunknak, és valószínűleg haveri kifizetőhely ez is. Szász Jenő is havi egymilliót szed havonta a láthatatlan „eredményekért”. Intézet vagy haveri kifizetőhely? Erről bővebben ITT

Békéscsaba, 2017. július 10.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Sajnos továbbra is következmények nélküli ország maradtunk! Ráadásul egyre több szocialista és szabad demokrata politikus tűnik fel fontos pozíciókban a hatalom környékén! Vagy valóban nem történt rendszerváltozás, mint ahogy azt egyesek állítják, vagy visszarendeződés zajlik. Döntse el ki-ki saját vérmérséklete szerint!” (Részlet a Már nem korrupció – alkotmányos költség című írásból)