Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 14650418

2017. szeptember 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Gellért napja van.
Holnap Eufrozina napja lesz.

Péntekre rántja össze a rendkívüli parlamenti ülést a Fidesz

A Fidesz frakcióvezetője szerint várhatóan egyetlen napirendi pontként az államfő által visszaküldött plakáttörvény lesz a Fidesz-frakció által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésen, amelyet pénteken tartanak.

Kósa Lajos hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón kiemelte: meg kell szüntetni, hogy áron alul kaphat egy párt egy szolgáltatást, ennek a rendszerszintű korrupciónak véget kell vetni. A kormánypárti politikus emlékeztetett arra, hogy az illegális pártfinanszírozást megakadályozni hivatott javaslatból csak a feles parlamenti támogatást igénylő részeket fogadták el. Most azért kezdeményezik a rendkívüli ülés összehívást – holott a határidőből szeptemberben sem csúsznának ki –, mert azt mondták, a választási törvényekhez „nem nyúlunk hozzá” a választást megelőző fél évben – közölte.

A frakcióvezető bizakodását fejezte ki, hogy sikerül kompromisszumot összehozni, és meglesz a szükséges kétharmados támogatás, ha nem, akkor a törvény feles támogatást igénylő részeit is „le kell szavazni”. Kósa Lajos véleménye szerint a kérdést aktuálissá teszi a Jobbik plakátügye, amelyben az áfa- és a költségvetési csalás gyanúja is felmerül.

Forrás: MTI/kuruc.info

sokkaljobb-kommentár: Természetesen a Fidesz és a kormány plakátőrületei, amelyeknek költségeit a magyar adófizetők állják, rettenetes méreteket ölt. Az nem költségvetési csalás, hanem micsoda? Csak az elbukott népszavazás óriásplakátjai elvittek vagy 15 milliárd forintot, és jelenleg is rakják kifelé az egyik leghazugabb plakátokat, miszerint MAGYARORSZÁG ERŐS ÉS BÜSZKE EURÓPAI ORSZÁG! Annyira erős, hogy már úgy leszegényítette a Fidesz az embereket, hogy a legszegényebb európai országok közé kerültünk a korrupcióik miatt.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) plakátakciójának költségeiről nem lehet tudni semmit. Pedig azt bizony a villanyszámlánkból fizették ki, hiszen a Magyar Villamos Művek adott a CÖF-nek 508 millió forint támogatást. A kettős mércés nénikéjét az ilyen hatalomnak!

Békéscsaba, 2017. június 19.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: A jobbikos politikus bírálta Orbán Viktor brüsszeli politikáját, és arra hívta fel a figyelmet, hogy a magyar kormányfő korábban aláírta a kvótákról szóló határozatot, „majd elszaladt a bíróságra megtámadni azt a dokumentumot, amelyen ott virít az ő aláírása is”, közben belekezdett egy Brüsszel-ellenes kampányba, hergelte a magyar társadalmat az EU ellen. (Részlet a Gyöngyösi: A kormánypárti képviselők nagy része nem tud idegen nyelveken kommunikálni című írásból)