Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15127354

2017. október 23.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Gyöngyi napja van.
Holnap Salamon napja lesz.

Luxushelikopterrel mentek Rogánék egy másik „celeb” esküvőjére

Nagyon nem akarták, hogy kitudódjon

Élménydús hétvégéje volt a Rogán családnak – ez derül ki abból a fotósorozatból, amely tegnap jutott el a Népszabadsághoz. A budaörsi repülőtéren készített képeken látható, amint Rogán Antal családja leszáll egy Bell 206-os típusú helikopterrel, nem sokkal vasárnap tizenegy óra után. Épp azokban a percekben, amikor a sajtó egy része a miniszter lakhelye szerinti szavazókörben Rogánra várt, hogy leadja szavazatát.

Rogán Cecília a helikopter bal első ülésében, a pilóta mellett, egyik gyermekük pedig a pilóta mögött ült – látszik a fotókon. Ahogy az is: a landolás után, a még járó hajtóművű helikopter mellett álló Rogán Antal, a felesége és a gyerek beszállt a közvetlenül a helikopter mellé parkolt csúcskategóriás, német rendszámú Mercedesbe, amelyet egy ismeretlen férfi vezetett.

A képeket látva a lap Rogán Antalhoz fordult, azt kérdezve, igaz-e, hogy helikoptert is igénybe vettek ahhoz, hogy eljussanak egy szabolcsi esküvőre. A politikus azt válaszolta, hogy minden bizonnyal összetévesztették valakivel, ilyen nem történt, sőt, perrel fenyegette azokat, akik közlik az információt. Elküldték Rogánnak a képet, amelyen a helikopter és a már említett Mercedes között látható, hogy módosítja-e a válaszát, de eddig nem reagált.

Azért kérdezték ezt meg tőle, mert szombat délután a TV2 Jóban Rossz­ban című sorozatából megismert, jelenleg az RTL Klubnál dolgozó „médiaceleb”, Szabó Zsófia (aki Szabó Gyulának, a Nemzet Színészének a lánya – F. I.) kötött házasságot egy tehetős szabolcsi kötődésű vállalkozóval, s mivel Rogán Antal felesége a „sorozat­sztár” barátnője, a család hivatalos volt a lakodalomba. Ott is voltak. Sőt, a násznépből többen arra számítottak, hogy a politikus családja helikopterrel érkezik Budapestről. Végül a helikopter nem landolt a lagzi helyszíne mellett, ám az alig tíz kilométerre fekvő Kisvárdán több szemtanú látni vélt egy – a Rogán család által használtra emlékeztető – forgószárnyast, amint a kisvárdai kórház fölött próbálkozik a leszállással. Végül máshol tették le a gépet.

A lap kereste a helikopter üzemeltetőjét, a FlyCoop Kft.-t, amelynek tulajdonosa, Jakab Tamás azzal hárította el az érdeklődést, hogy nem tudja, merre járt a cégük ékkövének számító helikopter. De ha tudná, akkor sem mondaná meg, hiszen az ügyfeleik diszkréciót várnak el a cégtől. Három órával azt követően, hogy Rogán Antalnak elküldték a fényképet, már frissebb volt a bérbeadó memóriája.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal elérhető ITT

Forrás: kuruc.info.hu

sokkaljobb-kommentár: Rogán Antal szeret repülni. A 40. születésnapját külön repülőgéppel utazva a baráti körével Dubajban ünnepelte. Ott esett rövid szerelembe, illetve később rövid házasságba Habony Árpád és Kapocs Zsóka. Most a népszavazással kapcsolatos reklám és annak rettenetes költségei miatt ingyen kellene röptetni a nagy arcú kedvencet… Nagyon sokba kerül Rogán és szomszédja (Csetényi Csaba) a magyar adófizetőknek. Nagy lehetőséget nyert el a közelmúltban, mint újító. Erről bővebben ITT

Békéscsaba, 2016. október 3.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Jól ismerem a ma már jelentős pozícióban lévő fideszeseket, nekem nem kell bemutatni a fiúkat. 1998-ban a Fidesz és az MDF közötti választási koalíciós tárgyalásokat például én vittem végig. Jobboldali, konzervatív ember voltam és maradtam. A Fidesz is jobbra pozícionálta magát az évek során, most már időnként elérnek a szélsőjobbig is. Engem nem a politikai érdek irányít abban, hogy hol állok, ki vagyok. Akkor is jobboldali voltam, amikor ők még a KISZ-t erősítették, és akkor is jártam templomba, amikor ők még csuhásokról és cápalátogatásról (a pápalátogatást így „becézték”…) beszéltek.” (Részlet a Gémesi György gödöllői polgármesterrel készült nagy interjúból)