Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15589396

2017. november 17.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Hortenzia, Gergő napja van.
Holnap Jenő napja lesz.

Kovács Béla cáfolta a kormánypárti Magyar Idők hazugságait

Hamarosan jönnek a sajtóperek

Az utóbbi napokban attól volt hangos a kormányzati és bulvársajtó, hogy Kovács Béla Mongóliában „bujkál” az ellene indított eljárás elől, ezért nem jelent meg személyesen a Központi Nyomozó Főügyészségen, a szeptember 19-ei iratismertetésen. Az Alfahír megkeresésére a jobbikos EP-képviselő elmondta az igazságot.

Akkor mondom, hogy mi a valóság – kezdte portálunknak adott reakcióját Kovács Béla. A Jobbik európai parlamenti képviselője elmondta: valóban tervben volt, hogy Mongóliába utazik, az ottani egyik politikai párt ugyanis meghívta kongresszusára, ám egy hirtelen jött családi tragédia miatt minden programját, így a keddi irategyeztetést is le kellett mondania.

A váratlan magánéleti esemény nem csak az EP-képviselő mongol, de az utána tervezett kazahsztáni és japán diplomáciai útját is meghiúsította.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Hány évig lehet még Kovács Bélázni úgy, hogy tulajdonképpen csak a vizet pofozzák? Sokáig! Egészen a 2018-as választásokig! Ha nem találnak addig semmit, akkor találnak valakit, aki mindent bevállal, mint Terry Black Vona Gábor nemi életével kapcsolatban. Csak nehogy az ítélet hamarabb szülessen majd meg, mint a vádirat! Azt vajon miért nem tudják a kormány hazugsággyáraiban, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát?

Pártunk és kormányunk vajon miért nem fog hozzá végre Kiss Szilárdról énekelni? Ki volt az a négyezer orosz, akiket schengeni vízumhoz segített? Miért tölthetett be fontos pozíciót hol a Földművelési, hol a Külügyminisztériumban? Arról, hogy ki az a bizonyos Kiss Szilárd, aki előzetesbe is került, de később mégis orosz diplomata-rendszámos kocsiban látták Budapesten? Szijjártó azt állította, hogy nem ismeri Kiss Szilárdot, itt viszont közös fotón szerepel vele! Egy két évvel ezelőtti cikkünk a nagy kormány-kedvencről ITT

Békéscsaba, 2017. szeptember 22.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják.” (George Orwell)