Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15029896

2017. október 18.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Lukács napja van.
Holnap Nándor napja lesz.

Köteles beszéd – Vona Gábor – Bözsi néni (videóval)

Az úgynevezett köteles beszédet, amit a szocik jócskán kiforgattak, itt mondta el Kövér László a békéscsabai ifjúsági házban. Tóth Károly szoci országgyűlési képviselő jelen volt, az alapanyagot ő szállíthatta az „elkövetőknek”. Szili Katalin is jelen lehetett az átdolgozás során, aki napjainkban a Fidesz-kormány közelében dolgozgat havi egymillióért. Jelen lehetett ő az Őszödi beszéd elhangzásakor is, de nem kérte ki magának például azt, amikor Gyurcsány lekurvázta a beszédben a hazánkat!

A minta tehát adott volt, erre a kaptafára húzták fel Vona Gábor beszédét. Újságírók, riporterek is elmondják, hogy némely nyugdíjas viselkedése egészen elképesztő, még a nemzeti ünnepek idején is. Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek igen, az kapja már föl, és gondolkozzon el azon, hogy mit csinál. A telefonos híváson túl e-mailben is zaklatják majd a nyugdíjasokat. Vajon honnan tudják meg az e-mail-címeket? Levélben is jelentkezni fognak, és félő, hogy még utcai óriásplakátok is készülnek. Mi történhetett? Soros Györgyöt lecseréli a nagy Fidesz Vona Gáborra? A mobiltelefonba benne marad a telefonszámuk: eszerint az 1-987-6220-as számról hívtak, ami lehet, hogy emelt díjas…

A szolnoki polgármester elítélendő stílusban mondott véleményt a hozzá reklamációval forduló idős hölgyekről. Hogy bocsánatot kért volna, arról az érintett hölgyek tudnának beszélni… Kiépíti a hatalom a vár tönkretételével az új bázisát néhány száz milliárdért, és kiépítik ismét az átkosban már megismert „K”-telefon vonalat, valószínűleg „N”-vonal néven. (nemzeti – mert már mindennek a nevében benne van a nemzeti szó. Sikerült lejáratni ezt a kedves jelzőt.

Deutsch Tamás, a Fidesz örökös uniós képviselője azt mondja most a Vona elleni kampánnyal kapcsolatban, hogy nem véletlen ez a fellépés, mert ez nem következmény nélküli ország. Rosszul tudja! A mai napig nem felelt például ő sem azért a négy milliárd(!) forintos kárért, amit az alkalmatlan stadionbelépőkkel okozott a magyar adófizetőknek sportminiszterként. A következmények nélküliség emlegetése az ország jelenlegi helyzetében (amelybe a Fidesz kergette bele!) arcátlanság! Ha az elkövető Fideszes vagy Fidesz-közeli, bármit megtehet! Nálunk még az is előfordulhat, hogy egy gázszerelő öt év alatt az ország egyik leggazdagabb embere lehet! Hogy mennyi milliárd adó- és uniós pénzünk tűnt el, arról remélhetőleg egyszer el kell számolni, és valóban lesz következmény is! A jelenlegi állapot fenntarthatatlan azért is, mert egyre több honfitársunk végképp leszakad, és kikerül az út szélére. Holott Orbán Viktor azt ígérte, hogy senkit nem hagynak az út szélén. A nyugdíjasokat felhasználni arra, hogy a Fidesz hatalmon maradjon, az elképesztő. Ugyanerre használják az erdélyi magyarokat is…

Orbán Viktor meglátogatta Bözsi nénit a már eddig is sok milliárd adóforintunkat felemésztő sokadik Nemzeti Konzultáció keretében a tíz lelkes falucskában, ahol elképesztő módon arról beszélt, hogy emelni fogja a nyugdíjat. Azt nem ő emeli, hanem a törvény! A falucskába több mint 500 millió forint uniós pénzből emlékparkot építettek, ami miután a falu kiürül (erre sajnos van esély!), tönkre fog menni. A látogatás videója:

Békéscsaba, 2017. augusztus 23.

Összeállította: Anton

Emlékeztető 1.: Róna leírta, hogy 2006-tól kezdve kétségbeesetten küzdött a devizahitelezés leállításáért, amiért meg is kapta a kókler minősítést a devizahitelezés megalkotóitól. Kik voltak ők? Hát Járai Zsigmond, Király Júlia, Simor András, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Oszkó Péter és Felcsúti Péter – sorolja a neveket. Szerinte Oszkó Péter és Felcsúti Péter dolgozta ki azt a banki magatartási kódexet, ami végtelen cinizmussal nemhogy nem vetett véget, hanem egyenesen szentesítette a devizahitelezést. (Részlet a Róna Péter: Hét ember felelős a devizahitelezésért című írásból) A devizahitelezésre a nagykaput az első Orbán-kormány nyitotta ki a 88/2001. (VI. 15.) számú kormányrendeletével!

Emlékeztető 2.: „A járulékokat már adóként szedik be annak „köszönhetően”, hogy a Fidesz nem helyezte alkotmányos védelem alá a termőföld, a vízbázis és a nyugdíj mellett a társadalombiztosítást sem! Így aztán szabadon elkölthető pénzhez jut a kormány, juthat belőle stadionépítésre, vizes vébére, vagy olimpiai előkészületekre, és sok más, nem a társadalom egészét szolgáló dolgokra! Levédték az egykulcsos adót, amelynek köszönhetően a giga létszámú és jövedelmű hatalom és egyre népesebb holdudvara, valamint a magas jövedelműek nem, vagy alig fizetnek adót! A kieső adóbevételt a jövedelemhez alig jutókkal pótoltatják ki a sok újfajta adóval és a világ legmagasabb, 27 százalékos áfájával. A kórházak helyzetét véglegesen nem akarja rendezni a kormány! Az adósságállomány rendszeresen újratermelődik, és egyelőre forog tovább az egészségügyben is a mókuskerék. A kórházban a betegek ellátása siralmas.” (Részlet a Mi lesz veled magyar egészségügy? című írásból)