Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 14663217

2017. szeptember 25.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Eufrozina napja van.
Holnap Jusztina napja lesz.

Két magyar fiatal az Iszlám Államhoz akart csatlakozni

A mai nap (2017. szeptember 13.) egyik fontos híre, hogy elkezdődött a pere Székesfehérváron annak a két magyar fiatalnak, akik az Iszlám Államhoz akartak csatlakozni és terrorista cselekedeteket elkövetését helyezték kilátásba.

Mindezt Vona Gábor facebook oldalán követték el. A témában megjelenő cikkek többsége korrekt módon kiemeli, hogy a hatóságok eredményes munkájához az kellett, hogy Vona Gábor azonnal feljelentést tegyen. Sajnos azonban nem minden sajtótermék tett így. A Fidesz egyik házi „hírportálja”, a 888.hu, az alábbi címmel közli az eseményeket: „Egy tanulságos történet az iszlámban reménykedő Vona Gáborról, és a kimondott szavak következményeiről”.

Értik!?

Mintha Vona Gábor valaha is arra buzdított volna bárkit is, hogy csatlakozzon az Iszlám Államhoz vagy terrorista cselekedetek kövessen el. Tényleg minősíthetetlen ez a Fidesz tempó és tényleg nincsenek szavak ennek a szennyportálnak a tevékenységére. Valójában az történt, hogy ez a két elmeháborodott fiatal Vona Gábor facebook oldalán kommentelte őrültségeit.

Tisztán emlékszem az esetre: Vona Gábor azon az estén felhívott és megkért, mint a nemzetbiztonsági bizottság tagját, hogy lépjünk valamit! Még aznap este felhívtam az egyik magyar titkosszolgálat, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját és beszámoltam a történtekről.

A főigazgató komolyan vette a jelzést, megköszönte azt és másnap egy elhárító tisztet küldött, hogy megvizsgálják a kommentelők profilját és megkezdjék a nyomozást. A hatósági munka eredményét most olvashatjuk: úgy fest, nem volt ez játék vagy internetes vicc, hiszen az érintettek egyikét a török hadsereg fogta el a török–szír határ közelében, s most mindkettő bíróság előtt áll. De a Fidesz-médium nem azt mondja, hogy Vona Gábor és a Jobbik tette a kötelességét és hála a gyorsaságuknak, illetve a hatóságok becsületes munkájának most bíróság előtt állhat a két őrült, hanem azt hazudja, hogy Vona és a Jobbik „buzdította” őket... Tényleg elképesztő.

Forrás: Mirkóczki Ádám Facebookos idővonala

Az alfahir.hu cikke a témában ITT

Emlékeztető 1.: „Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam, és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga! (Mike Prysner, Irakot megjárt amerikai katona 2011-ben)

Emlékeztető 2.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető 3.: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)