Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15593027

2017. november 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Jenő napja van.
Holnap Erzsébet napja lesz.

Isten kegyelméből I. Viktor

Így még nem gyalázták meg az ezeréves magyar hagyományt

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke ma elment a reformáció ötszázadik évfordulójának ünnepségére – és szaros csizmájával felállt az ezeréves magyar tradícióra, hogy magasabbnak tűnjön. 

A kormányfő a Papp László Sportarénában a reformáció kezdetének ötszázadik évfordulója alkalmából tartott nemzeti megemlékezésen szólalt fel. Az MTI beszámolója szerint többek közt arról beszélt, hogy „a keresztényellenes, internacionalista erők kormányzása után egy keresztény értékeket követni igyekvő kormányzásra van szüksége”. Leszögezte azt is, hogy  a kabinet kötelességének tartja „a kereszténységből kisarjadt létformák”, vagyis az emberi méltóság, a család, a nemzet és a hitbéli közösségek megvédését, valamint annak az életszemléletnek a megőrzését, amely „a krisztusi tanítások alapján Európát és a magyarságot naggyá tette”. Szép, emelkedett, az ünnephez méltó szavak. Nem is lenne itt az égvilágon semmi gond, ha a miniszterelnökön egyre nyilvánvalóbban eluralkodó cezaromán téboly egy ponton nem vetette volna le magáról a hit gondosan festett álarcát. 

Orbán Viktor ugyanis egyszer csak azt találta mondani: „Isten kegyelmének megnyilvánulása, hogy Magyarország élén ma keresztény, hitvalló kormány áll.”

Az ember újra, meg újra elolvassa ezt az idézetet. Körbejárja, méregeti, szagolgatja, mint a templom lépcsőjén talált büdös, barna kupacot. És próbálja felfogni a felfoghatatlant, hogy valaki tényleg fogta magát, és ideszart az Isten háza elé. Pedig pontosan ez történt. 

Hogy a kormány rutinszerűen él vissza a keresztény emberek hitével, hogy a vallás tiszta köpenyébe burkolva igyekszik eltakarni saját mocskos gúnyáját, hogy kampánystanddá aljasítja a szószéket – nos, ezt forgó gyomorral, émelyegve, de lassan kénytelenek vagyunk megszokni. Legutóbb épp Balog Zoltán emberminiszter – civilben lelkész! – mutatta be e gusztustalan gyakorlat állatorvosi gebéjét Marosvásárhelyen.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal, további elérhetőségekkel ITT

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Naponta belerúgnak a magyar társadalomba! Ez persze nem rasszizmus ugye? Ami a Lungo Drom kongresszusán történt, az külön gyalázat. És az a rasszista beszéd is, amit Balog lelkész úr engedett ki a száján! Meddig képes eltartani és előteremteni a lenyúlni valót ezeknek a jövedelemhez alig jutó magyar társadalom?

Balog Zoltán és Farkas Flórián beszéde egy titkos felvételen:

Békéscsaba, 2017. november 1.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Nos, e lezüllési folyamatunk zavartalanul zajlik, mert a dolgokat változatlanul nem lehet a nevükön nevezni. Pedig nem látszik olyan nagyon bonyolultnak ez a néven nevezés. Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.” (Részlet Bogár László: Polgárháború – külföldi megrendelésre? című írásából)