Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15597067

2017. november 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Jenő napja van.
Holnap Erzsébet napja lesz.

Idézetek a Fidesz vasárnapi kongresszusán felszólalók által mondottakból

Két bejegyzés a Facebookról:

Az elnöki poszton újraválasztott Orbán Viktor: „Háromszoros vivát Schmitt Pál elnök úrnak!”„A korszellem a mi oldalunkon áll, a keményen dolgozó, hazát szerető, keresztény gyökereihez ragaszkodó európai emberek oldalán áll. Elsöprő többségben vagyunk. Csak idő kérdése, és az egész nyugati világban győzni fogunk.”Elmondta még, a közbiztonság gatyába rázásáért „Pintér Sándor megkaphatná az Európa legjobb rendőre” címet.

Németh Szilárd újraválasztott alelnök: „Tele van az ellenzék korrupcióval. Nem szabad megengedni, hogy ismét kifosszák az országot.”

Kövér László újraválasztott választmányi elnök: „A Fidesz egy demokratikus párt, mindenki azt csinálja, amit mondanak neki.” (L. P. posztja)  

Schmitt Plágium Pál nagy beszédet mondott a Fidesz-kongresszuson

Csodálatos lett volna, ha olimpiát rendezett volna Budapest. Vizes vébét rendezett, láttuk elszállni a költségeket. Az olimpián is jócskán lehetett volna gazdagodni. Egyébként a Budapest 2024 nevű cég még mindig működik, amely az olimpiát szervezte volna. Schmitt Pál onnan is fizetést húz. De elég magas jövedelmet húz, mint volt köztársasági elnök. Azt a törvényt, hogy jár neki a teljes ellátás akkor is, ha a hivatali idő lejárta előtt távozik, ő maga írta alá még hivatalban lévő köztársasági elnökként.

Ez a bizonyos ellátás három millió forint körül lehet, és amennyiben hamarabb hal meg, mint a felesége, jár a nejének is a luxus ellátás. Természetesen nemcsak rájuk nézve kedvezők a törvények, hanem valamennyi hivatalból kikerült miniszterelnöknek és köztársasági elnöknek is. Például a milliárdos forgalmi rendszámos (D-209) titkos ügynöknek, Medgyessy Péternek is.

Már eldőlt, hogy a 2024-es olimpiát Párizs rendezi, a 2028-ast pedig Los Angeles. Azt, hogy Magyarország nem vesz részt a korábbi (1984) Los Angeles-i olimpián, Schmitt Pál írta alá, aki természetesen az átkosban is mindig jókor volt jó helyen! Schmitt Pál a kongresszuson javasolta, hogy a 2032-es olimpia legyen majd Budapesten. Meg is állapította, hogy igaz, hogy akkor már 70 éves lesz Orbán Viktor, de még akkor is ő lesz a miniszterelnök. Már ha lesz még akkor Magyarország, mert ha ilyen tempóban tobzódik a korrupció, a haverok, rokonok, szomszédok, mutyi, hanta nevű kormányzás, akkor sajnos megvan az esély arra, hogy eltűnik az ország...

Kövér László házelnök az egri várvédőkhöz, Dobó Istvánhoz hasonlította a Fideszt. Dobó István várban tett esküjét ajánlom a szíves figyelmébe!! (F. I. posztja)

Forrás: Nemzeti Hírháló  

Arról, hogy a plágiumos Schmitt Pál középső lánya konzul lehet Floridában, bővebben ITT

Emlékeztető 1.: A HVG információi szerint, Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-ben írt doktori disszertációjának nagy része szinte szóról szóra megegyezik egy bolgár sportkutató által még a nyolcvanas években írt tanulmány szövegével – olvasható a portálon. Mint írták, „Schmitt Pál 215 oldalas doktorijának legnagyobb része – a hvg.hu számításai szerint mintegy 180 oldal – egy bolgár sportkutató és diplomata, Nikolaj Georgiev francia nyelvű munkájának többnyire szó szerinti fordítása és átvétele, ami felveti a plágium gyanúját”. (Forrás: alfahir.hu) Schmitt még egy ideig tagadta, hogy elvették a doktori címét… Háromszoros vivát Orbán Viktornak!

Emlékeztető 2.: „Egyébként Orbán Viktor az egyetlen olyan miniszterelnök 1990 óta, aki ugyancsak nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon. Még a pufajkás Horn Gyula és a forgalmi rendszámos titkos ügynök Medgyessy Péter is átvilágításra került. Horn Gyula elintézte egy Na és?-sel a múltját, és Medgyessy Péter is előjött egy elképesztő szöveggel, miszerint Magyarországot védte a KGB-től! A Szovjetunió félelmetes titkosszolgálatától akkor, amikor még itt állomásozott a jelentős létszámú szovjet hadsereg!” (Részlet a Hány pártot is darált már le eddig a Fidesz? című cikkből)