Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 14581345

2017. szeptember 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Friderika napja van.
Holnap Máté napja lesz.

Hazudozásaik után egy recepciós lány mögé bújtak a gyáva Ripost-szerkesztők

Hazugságokat állított az N1TV-ről a Habony-média legigénytelenebb bulvárlapja, a Ripost. A tévé stábja ezért személyesen kereste fel őket, hogy magyarázatot adjanak vádjaikra, de a fideszes újság szerkesztői egy ártatlan lány mögé bújtak. A Ripost szokás szerint a szeptember 11-i számában is írt egy nevetséges, egyszerű kitalációkat tartalmazó cikket arról, hogy Vona Gábortól hogyan rettegnek a nyugdíjasok.

 

Ám ezúttal a szövegben kitértek az N1TV-re is, ami korábban interjút közölt egy fanatikus fideszes nyugdíjassal. A felvétel elég sokatmondóra sikerült, a férfi ugyanis magából kikelve arról beszélt a kamerának, hogy Vona Gábornak meg kell halnia, miközben Orbán Viktor fotóit szorongatta. A Fidesz bulvárlapja ezt az interjút valamiért úgy értelmezte, hogy az N1TV-sek „nyilvánvalóan a megfélemlítés szándékával” keresték fel (az amúgy székesfehérvári helyett dunaújvárosi) Pataki Istvánt, és kijelentették azt is, hogy erre személyesen Vona Gábor adott le rendelést, írja az Alfahír.

De itt nem álltak meg: a Ripost azt is állította, hogy az N1TV nekik is fenyegető levelet küldött, pedig valójában arról volt szó, hogy a kormánypárti lap jogvédett anyagot lopott a tévétől, és ezért díjat kértek. Mindezek után az N1TV elment a lap szerkesztőségéhez, hogy számon kérje a főszerkesztőt vagy valamelyik illetékes újságírót, de a Ripost egyetlen munkatársa sem mert kamera elé állni, inkább egy fiatal recepciós lányra bízták a piszkos munkát:

 

Békéscsaba, 2017. szeptember 15.

 

Forrás: keleten.hu

sokkaljobb-kommentár: Ómolnár Miklós az első szabadon választott parlament (1990) kisgazda országgyűlési képviselője és sajtósa volt, de ő volt a Kis Újság című kisgazda újság főszerkesztője is. Könyvet írt 1956-ról és Torgyán a kapuk előtt címmel megírt egy vaskos könyvet a Torgyán-jelenségről. A kisgazdapárt ledarálása után először egy pletykalap főszerkesztője lett, majd beállt a kisgazdapártot ledarálók szolgálatába…

Békéscsaba, 2017. szeptember 15.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Tisztelt hölgyeim és uraim! Ennek a politikai taktikának a lényege abban áll, hogy a kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon. Nem arra helyezi a hangsúlyt, hogy jó döntéseket hozzon, majd próbálja megvédeni érvekkel azokat a változtatásokat, amelyek megtestesülnek a döntésekben, hanem, hogy a közelmúltban közzétett iratokból is idézhessek, az a dolga, hogy az ellenzéket folyamatosan támadni kell. Ellenségképet kell fölépíteni, veszélyt kell megfogalmazni, patás ördögöt kell a horizontra rajzolni, és utána ezt az ellenséget, ezt az ellenségképet meg kell vádolni a legképtelenebb vádakkal.” (Orbán Viktor ellenzékben 2006. november 10-én)