Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15053101

2017. október 19.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Nándor napja van.
Holnap Vendel napja lesz.

Halállal sújtaná a puccsistákat Erdogan

A török elnöki sajtószolgálat által közreadott képen Recep Tayyip Erdogan tisztelgett a Mártírok Emlékműve előtt Ankarában 2017. július 15-én

Ünnepélyes keretek között emlékezett meg az egy évvel ezelőtti elvetélt puccskísérletről Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap hajnalban a parlament előtt, miután visszatért Ankarába, hogy beszédet mondjon a törvényhozásban, abban az időpontban, amikor egy évvel korábban a puccsisták lőni kezdték a parlament épületét – írja az MTI.

A tudósítás szerint a parlament előtt ezrek részvételével, nemzeti zászlók erdejében az államfő tisztelgett a puccsistákkal zajlott összecsapásokban tavaly meghalt 249 civil emléke előtt. Úgy fogalmazott, hogy ezek a mártírok pusztán zászlóval a kezükben és lángoló szívvel szálltak szembe a harckocsikkal.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal, további elérhetőségekkel ITT

Forrás: mno.hu

sokkaljobb-kommentár: Nagyon sok „puccsista” került börtönbe úgy, hogy nem volt a börtönökben elég férőhely, ezért a régóta ott raboskodó köztörvényeseket szélnek eresztették, és betették helyükre az általában értelmiségi törököket. Hogy ki a puccsista, vajon ki dönti el? A külföldi sajtó rákérdezett Erdoganra, hogy mi lesz az elbocsátott köztisztviselők, rendőrök (csak az egyéves évfordulón HÉTEZRET bocsátottak el!) megélhetésével, azt válaszolta, hogy nem érdekli, ezek terroristák. Természetesen a kurdok is valamennyien terroristák, ezért időnként még külföldön is (Szíriában és Irakban) török bombákat kapnak „ajándékba”.

Katart terrorizmussal vádolja a többi arab ország, elképesztő módon még Szaúd-Arábia is, ahonnan a 2001. szeptember 11-ei terroristák többsége és az Iszlám Állam alapító gárdája is származik. Szaúd-Arábia bombázza a világ legszegényebb országát, Jement, ahol kitört a kolerajárvány, hónapok óta éhínség és vízhiány pusztít. A világ behunyja az összes szemét ezzel kapcsolatban. Katarban jelentős török bázis van, és további török katonák mentek oda, ami nem biztos, hogy jót tesz a világbékének…

Atatürk, Törökország atyja, ha feltámadna, vajon mit szólna ahhoz, ami mostanában történik az általa megálmodott országban? A rendkívüli állapotot várhatóan újabb három hónappal meghosszabbítják.

Egy korábbi írásunk Erdogan ezer szobás „szerény” elnöki palotájáról elérhető ITT

Békéscsaba, 2017. július 17.

Emlékeztető 1.: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető 2.: „Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam, és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga! (Mike Prysner, Irakot megjárt amerikai katona 2011-ben)

Emlékeztető 3.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető 4.: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)