Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15597082

2017. november 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Jenő napja van.
Holnap Erzsébet napja lesz.

Elbukta Magyarország a luxemburgi bíróság előtt a kvótapert

Magyarország azért perelt, mert nem fogadta el a mintegy 1300 fős kötelező betelepítési kvótát. A per kezdeményezésének előzménye az volt, hogy a migránskvótát az Európai Néppártban helyet foglaló Fideszes uniós képviselők megszavazták, majd a miniszterelnökök tanácsában Orbán Viktor is megszavazta, a vonatkozó iratot aláírta. Hazajőve megkezdte kirakatni az Állítsuk meg Brüsszelt! szövegű óriásplakátokat néhány milliárd adóforintunkért, és megindította a pert a luxemburgi bíróságon. Várható volt, hogy ez lesz az ítélet!

Később előjött azzal Brüsszelben Rogán Antal, hogy fiatal migránsokat befogadunk, de az 1300 fős kötelező kvótát elutasítjuk. Egy-egy fiatal migráns után a későbbi családegyesítéssel akár 30 családtag is érkezett volna, mert nagy a család.

Megint megkezdődik a Kész átverős show a kormánymédiában, maszatolni fognak összevissza, hogy mennyire kiállnak a Haza védelmében! Hát ez sem sikerült eddig és a nemzeti vagyon védelme sem.

Feledékenyebb honfitársaink megint elhiszik a „mesét”, ami már a bőrünkre megy! A mai ítélet tartalmazhat jelentős fizetési kötelezettséget is, a további pereskedésről most nem is beszélve. Az meg már egyenesen hátborzongató, hogy a gyalázatos, a haveroknak oly sok hasznot termelő Letelepedési kötvénnyel 20 ezer gazdag migráns bejöhetett! Ezeket a kötvényeket a választás után nem sokkal meg kell kezdeni kamatokkal megterhelten visszavásárolni. A haszon az offshore (magyarországi adófizetést elkerülő) lovagoké lett, a kár ez esetben is a magyar adófizetők nyakába szakad!

A 2016 februárjában történtekről a Csak mellékesen: Orbán Viktor aláírta: letelepíthetik a migránsokat hazánkban című cikk elérhető ITT!

Az mno.hu cikke fotókkal és a mai kormányzati sajtótájékoztató felvételével elérhető ITT

Békéscsaba, 2017. szeptember 6.

Anton

Emlékeztető 1.: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető 2.: „Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam, és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga! (Mike Prysner, Irakot megjárt amerikai katona 2011-ben)

Emlékeztető 3.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető 4.: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)