Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 14607773

2017. szeptember 22.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Móric napja van.
Holnap Tekla napja lesz.

Dübörög a kormány hazugsággyára

Gotovinát, a horvát nemzeti hőst nem, de a jugoszláv polgárháborúban Seselj vajda embereként harcoló, ma már Szerbia elnökeként tündöklő Vusicsot szereti a magyar kormány. Annyira, hogy amikor a miniszterelnöki székből át akart szállni (később át is szállt) a szerb elnöki székbe, Szijjártó Péter odáig ment, hogy szerbül kampányolt Belgrádban mellette.

Odament Vusics két évvel ezelőtt a boszniai Sebrenicába a népirtási megemlékezésre, ahol bizony megkapta, ami járt neki. Seselj vajdát Hágából kiengedték betegsége miatt évekkel ezelőtt. Azóta is jó egészségnek örvend...

Az alfahir.hu cikke a friss történésekről további elérhetőségekkel ITT !

Idén tavasszal ellátogatott Szijjártó a Fülöp-szigetekre is, ahol kezet fogott a diktátorként működő elnökkel, és felajánlott az országnak 20 millió eurót az adónkból. Elment Laoszba is, ott is felkínált egy csomó pénzünket és segítséget az Amerika által a vietnami háború idején aláaknázott országnak. Ez a két tétel csak a jéghegy csúcsa, a keleti nyitás jegyében egyre több szegény országon segítünk, és nyitunk nyakra-főre kereskedőházakat, ahol a haverok átlag havi 700 ezerforintos fizetésért „dolgoznak”. Segítünk például a túlnépesedett Nigériának, Egyiptomnak és több afrikai országnak is. Semjén Zsolt Nigériában megígérte, hogy segítünk nekik a világ egyik legerősebb terrorszervezetét, a Boko Haramot felszámolni, és adunk oda is 17 milliárd forintot, végképp ránk irányítva a terrorszervezet figyelmét! Semjén Zsolt Iránban is segítséget ígért az atomprogramjukba, ami miatt Izrael haragját is könnyen kivívhatjuk. Semjén Zsolt iráni látogatásáról ITT

Miközben Semjén Zsolt Teheránban járt, itthon aláírta a CEU-törvényt… Hosszú karja elért Teherántól Budapestig.

A sok világjárta jótékonykodás közepette sok magyar honfitársunk lesz egyre szegényebb. Megkezdődik, illetve máris dübörög a szavazatvásárlási osztogatás is, és jövőre bizony meg kell kezdeni visszavásárolni a Letelepedési kötvényeket, aminek a hasznát már a haveri kör learatta.

Mindezek miatt a választások után ránk fog szakadni az ég!

Békéscsaba, 2017. augusztus 30.

Összeállította: Anton

Emlékeztető 1.: „Az Orbán-kormányok mindig megígérték az államadósság csökkentését, de hát ez úgy nem sikerül, hogy közben dübörög a kormányzati korrupció! Az államháztartási hiány 2017. első félévében 911,2 milliárd forint. Az államadósságunk 26 770 milliárd forint, a Visegrádi 4-ek közül a legmagasabb. Az államadósság 22 milliárd forint volt 1990-ben, miután a nemzeti vagyonunk is odalett, „sikerült” megsokszorozni úgy, hogy közben az állampolgárokat terhelő megszorítások egymást érték! Jelenleg az egy főre jutó államadósság összege csecsemőtől az aggastyánig 7,1 millió forint. Az idős magyarok sérelmére elkövetett bűncselekményeket átnevezték öregezésnek, a korrupciót alkotmányos kiadásnak, ettől azonban a tények nem változnak. A korrupcióval kapcsolatban egyre többször jut eszünkbe a Keresztapa című film, vagy a Polip című 10 évadból álló olasz televíziós sorozat. Néhány film és sok filmsorozat is elkészülhetne már a magyarországi cselekedetekből. A korrupció leállítása helyett folyamatosan riogatja a kormány azokat, akiket kifoszt!” (Részlet a Megtalálták a kiskaput Rogánék című cikkből)

Emlékeztető 2.: „Kettős mérce el ne hagyj! A kormány a gazdagok támogatásával van elfoglalva és nem az embereken segít. A multiknak a társasági adója 9, a magyar kis- és közepes vállalkozóké, akik a magyar munkavállalók többségét alkalmazzák, egy százalékkal! Munkahely-teremtési támogatás, uniós pénzek, adókedvezmények sora illeti meg a multikat, de a magyar vállalkozókat nem igazán.” (Részlet a Nem árt tudni róla! című írásból)