Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15645558

2017. november 25.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Katalin napja van.
Holnap Virág napja lesz.

Biztonságos, élhető, igazságos és szabad országot teremteni – ez Vona Gábor célja

Biztonságos, élhető, igazságos és szabad országot teremteni – ez Vona Gábor célja

A Jobbik 16-ik kongresszusán Vona Gábor vázolta fel, hogyan váltaná le Orbán Viktor rendszerét, és mit építene helyette. 

 

A Jobbik elnöke programadó beszéde elején feltette a benne megfogalmazódott kérdést: vajon 2018 után készen áll-e ő és a pártja, hogy vezessék az országot?

Meglátása szerint igen, és szilárdan hiszi, hogy a párt szlogenje, miszerint „mi veletek leváltjuk őket”, valósággá válik.

Programadó beszédében Vona felvázolta, milyen karakterisztikájú kormányzásra készül a Jobbik, és milyen lelkülettel állnak majd „a magyar emberek szolgálatába”.

A pártelnök saját bevallása szerint az elmúlt években rengeteg tapasztalattal gazdagodott, sok mindenen keresztülment, de volt egy álma, amit mindvégig megőrzött: „Biztonságos, élhető, igazságos és szabad országot teremteni.”

Szerinte a mai, orbáni Magyarország ezzel szemben egy fullasztó, élhetetlen ország, ahol a XX. század pártjai a múlt századi traumák mentén osztják meg, és játsszák ki egymás ellen a társadalom különböző rétegei, erre építve pedig olyan hamis rögeszméket ültetnek el az emberekben, mint hogy a közelgő választásokon Orbán Viktor és Soros György között kellene majd dönteni.

A folytatás, illetve a teljes cikk további fotókkal elérhető ITT

Forrás: alfahir.hu

Arról, hogy 2001-ben Orbán Viktor több millió menekültet akart befogadni, bővebben ITT

Emlékeztető: „Beszólt a tiltakozók ellen a Fidesz korábbi szóvivője, Selmeczi Gabriella. Nem mondunk újat, a tiltakozást természetesen Soros György finanszírozza. Elakadt a Fidesznél a tű a lemezen. Az egykori Fidesz-alapítókat ösztöndíjjal kitömő amerikás milliárdos megakadt a torkukon. Se lenyelni, se kiköpni nem tudják. A jelenleg érvényes választójogi törvénnyel a Fidesz legyőzésére nagyon kicsi az esély, de mindent meg kell tenni, hogy ez ne történhessen meg!” (Részlet a Tiltakoztak a Fidesz fazonjára igazított választójogi törvény ellen című írásból)