Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15043719

2017. október 19.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Nándor napja van.
Holnap Vendel napja lesz.

„Emlékezzünk majd erre, amikor szavazunk!” – így nézi hülyének az időseket a Fidesz

Egy nap telt csak el a Fidesz telefonos kampányának bejelentése óta, s máris maximális hőfokon izzanak a vonalak és a gyűlöletkeltés. 

Történt, hogy Vona Gábor írt egy Facebook bejegyzést arról, hogyan hergeli, és akarja felhasználni saját hatalmi céljaira az idős embereket a Fidesz. És a kormánypárt erre reagálva feldúlt kebellel, a sértett önérzet lelkesültségével – megmutatta, hogy pontosan így is van. 

Hétfőn bejelentették, hogy telefonos „felvilágosító kampányba” kezdenek a Jobbik elnökének „nyugdíjasokat gyalázó” kijelentéseiről. Kedden már be is indult a hisztériagyár. Az alkotó, Arthur Finkelstein gyűlöletnagyiparos végleg megpihent, ám a gép forog. 

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT

Kiknek is kellene bocsánatot kérni?

Csak két idevágó téma!

Az alábbi cikk 2013-as! Az elkövető Deutsch Tamás ma közölte a nagyérdeművel, hogy Magyarország nem következmények nélküli ország, Vona Gábor vállalja a következményeket, ha nem kér bocsánatot a nyugdíjasoktól. Mintha lenne miért... Tíz napig fogja a Fidesz zaklatni az időseket telefonon és interneten.

Az alábbi ügybe viszont lett volna miért legalább bocsánatot kérnie Tompikának. Valamiről lemaradhattunk, mert arról sem hallottunk, hogy a szolnoki polgármester bocsánatot kért volna a lekurvázott idős hölgyektől!

Arról meg, hogy Magyarország mennyire következmények nélküli ország, több kötetes rémregényt lehetne írni! A legnagyobb bajunk az, hogy erkölcsi válságban is szenvedünk 1990 óta! Nem tudtunk rendszert váltani, aminek 27 éve isszuk a levét! Ha lett volna, lenne legalább egy emléknapja, de még az sincs! A rengeteg korrupciós botrányt most mellőzzük, de majd visszatérünk azokra is!

D. Tamás által okozott négymilliárdos kárról bővebben ITT !

Békéscsaba, 2017. augusztus 23.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető 1.: „Az a Magyarországon élő, vagy Magyarországról az alacsony jövedelemmel kiszorított magyar (az ő szavazásukat jócskán megnehezítették!) aki nem szavaz, az bizony leszavazott a Fideszre. A Fidesz saját fazonjára igazított választójogi törvénye szerint a győztes mindent visz. Így fordult az elő, hogy 2014-ben 43 százalékos szavazati aránnyal meg lett nekik a parlamenti kétharmad! A gyalázatos választási törvényt is csak ők fogadták el a parlamentben, mint ahogy az az alaptörvény esetében is történt, amelyből kihagyták a társadalom négy alaptételét: nem védték le a földet, a vizet, az egészségügyet és a nyugdíjat. Ettől még a nap nem áll meg az égen, és mindezek ellenére egyre népszerűbb a kormánypárt.” (Részlet A magyar választópolgárok fele nem megy el szavazni! című cikkből)

Emlékeztető: A havi kétmilliós jövedelemhatár eltörlése az öregedő Fidesz-fanok miatt történhetett. Mindnek egymillió felett lesz a nyugdíja! Például a jegybank vezéreinek is ötmillióra nőtt a fizetése. Mivel Matolcsy György a jegybanki alapítványok némelyikétől is jövedelmet húz, emiatt az ő nyugdíja 3,5 millió forint körül lesz. A nyugdíjkassza beborításában ennek, és az Ukrajnába folyósított egyre több és egyre magasabb összegű nyugdíjaknak oroszlánrésze lesz. A nyugdíjak között máris szakadék van. Nagyon sok itthon az 50 ezer körüli nyugdíjas, és megjelentek az egymillió feletti nyugdíjasok is. Az 50 ezres és az egymillió feletti nyugdíj is egységesen emelkedik, jövőre például 3 százalékkal. A 22 500 forintos nyugdíjminimum nyolc év óta nem változott. Ez bizony nagyon káros hatással van egy sor szociális juttatásra, a szociális háló nem, illetve alig működik miatta. A 22 500 forintos nyugdíjminimum emelésére nincs lehetőség, de a havi ötmilliós jövedelem folyósítására az államkasszából, arra van!” (Részlet a Nem árt tudni róla! című írásból)