Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 14627446

2017. szeptember 23.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.

Érkezik az újabb nemzeti konzultációs levél

Izgatottan várjuk, hogy ezúttal hány és mennyire felesleges, egyértelmű kérdés kerül terítékre az egészségügy, az oktatás, vagy a szociális ágazat rendbetétele helyett!

Frakcióznak a frakciók!

Véget ért az országgyűlési képviselők három hónapos fizetett szabadsága, megkezdődtek a frakcióülések. Valamennyi parlamenti párt vidéken tartja ülését.

A Fidesz-frakciót megközelíteni lehetetlen, hermetikusan elzárták őket, megkímélendő a sajtó kérdéseitől őket. A sajátjaiknak könnyű a helyzete, ők írásban megkapják a kérdéseket is, sőt még a válaszokat is.

A jövő héttől ülésezni fog a parlament, vége a viszonylagos nyugalmunknak! Az előző Nemzeti Konzultáció íveiből még egymillió sem érkezett vissza, de sikerként adták elő a megmondó emberek. Nyolcmillióból még egymillió se megy vissza, és ez siker?

Annyi kiszivárgott a Fidesz-frakció üléséről, hogy jön az újabb Nemzeti Konzultáció, újabb néhány milliárdért! A téma Soros György lesz, és valószínűleg Vona Gábor szexuális múltja vagy a néhány nyugdíjas viselkedését kritizáló mondata. Nem az összes nyugdíjast kritizálta, sikerült belőle a régi szoci mintára (Kövér László csabai köteles beszéde, elhangzásakor jelen voltam a régi ifjúsági házban, ahol Tóth Károly MSZP-s országgyűlési képviselő is jelen volt) elferdíteni a sorokat.

Orbán Viktor ünnepi beszédeire újabban nem lehet bemenni csak civil testőrségen át motozáson (ami eleve törvénytelen, mert nem motozhatnának!), átesve, de akkor is csak meghívóval – a demokrácia egyre nagyobb dicsőségére. A nénik lehet, hogy a motozás kedvéért mennek oda? Október 23-án is lehet, hogy bemutatót fognak tartani, mert nekik van a Fidesztől belépőjük, de a nép egyszerű gyermekeinek nincs!

Honnan jönnek ezek az idős emberek, és ki hozza oda az „aktuális” helyekre őket?

 

Akkor kinek is van félnivalója és mitől? Nem a nyugdíjasoknak, hanem egyes nyugdíjasoktól bárkinek, és persze leginkább ettől a hatalomtól!

Békéscsaba, 2017. szeptember 14.

Anton

Emlékeztető 1.: „A közéleti leromlást a kormány feje testesíti meg. A hazugságokra épülő politika tönkretette a gazdaságot, így a legenyhébb minősítés, amit a miniszterelnök kiérdemel, a persona non grata.” (Orbán Viktor ellenzékben, 2006. december 13.)

Emlékeztető 2.: „A népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is, ha az a népakarat ellenében kormányoz, ha az emberek létérdekét veszélyezteti!” (Orbán Viktor ellenzékben, 2008. március)